€ 43,82 – € 142,16

METZ NYE Cruise

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Metz NYE Cruise

Parkhaven 4

3016 GM Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Oud & Nieuw is voor velen dé dag van het jaar. We laten het jaar 2019 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe jaar 2020, waarin Metz natuurlijk niet kan ontbreken. 'The Real House Event' vindt dan ook dat dinsdag 31 december keihard gevierd moet worden met een knalfuif en komt voor het zevende jaar op deze feestdag met de Metz NYE Cruise!

Samen met het fantastische publiek, een heerlijke line-up, een mooi schip en een bezoek aan het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug dat je vanaf de Maas kunt meebeleven, wordt dit met afstand het gaafste Oud & Nieuw event van 2019/2020!

METZ NYE CRUISE
Dit jaar kiest Metz ervoor om de NYE Cruise nóg intiemer en exclusiever te houden. Dit resulteert in het feit dat er maar een zeer beperkt aantal kaarten verkrijgbaar zijn. Alle voorgaande jaren was de Metz NYE Cruise ruim voor het event compleet uitverkocht. Op = op en vol = vol...

HET NATIONALE VUURWERK VAN ROTTERDAM
Voor de zevende (!) achtereenvolgende keer viert Metz haar Oud & Nieuw met een NYE Cruise. Iedereen die hier bij is geweest, weet hoe legendarische deze nachten zijn. Om het 'twaalf uur' moment nog specialer te maken dan het al is, zal het schip om 00.00 uur aanmeren bij de Erasmusbrug om iedereen optimaal te laten genieten van het Nationale Vuurwerk van Rotterdam. Een beter uitzicht op een van de mooiste vuurwerkshows ter wereld bestaat niet! Ps: zelf vuurwerk meenemen aan boord is niet toegestaan.

LINE-UP = DIK!
2019 afsluiten en 2020 meteen beginnen met een knaller; wij houden ervan! Wat te denken van Roog, Funkerman, Chris Rox, Jasper Clash en Kim Kaos achter de draaitafels ondersteund door MC Patrick Brown met de beste house hits van het afgelopen -en komende jaar!

BOTTLES MET KORTING
Nieuw en handig om nóg beter het nieuwe jaar in te luiden: bottles met korting! Bestel nu vooraf via deze website je eigen bottle met korting. In ons assortiment kun je kiezen uit Moët & Chandon Ice, Belvedere + fris naar keuze of Bacardi + fris naar keuze. Je bestelde flessen kun je op de avond zelf afhalen bij de bar. De prijzen die zijn vermeld op de website zijn exclusief toegang tot de Metz NYE Cruise, je hebt dus nog wel een ticket nodig. De bottles met korting zijn te bestellen t/m 29 december 23.00 uur.

TICKETS
De earlybirds waren zoals ieder jaar binnen 8 uur uitverkocht, de reguliere voorverkoop is gestart. Voor 49,50 ex fee ben je erbij, dit is inclusief garderobe & toilet.

BOARDING
De opstapplaats voor de Metz NYE Cruise is bij de Parkhaven 4 in Rotterdam, onderaan de Euromast. Hier is ook parkeergelegenheid. Opstappen kan van 21.00 tot 22.30 uur. Dit om op tijd bij het Nationale Vuurwerk te arriveren bij de Erasmusbrug. Om 01.00 uur zal het schip nog een keer aanmeren aan de Parkhaven voor een tussenstop en dan kun je opstappen tot 01.30 uur maar dan mis je wel het vuurwerk bij de Erasmusbrug. Voor de mensen die dan willen afstappen (waar we niet vanuit gaan) is hier ook mogelijkheid voor. Het schip zal om 04.00 uur terugkeren aan de Parkhaven. Let op: zorg ervoor dat je op tijd bent voor de boarding! Het zou zonde zijn als je letterlijk 'de boot mist'

ps: de mimimum leeftijd voor de Metz NYE Cruise is 18+

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Metz NYE Cruise

Parkhaven 4

3016 GM Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen