€ 15,44 – € 20,62

Metz on Friday - Floating area

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Floating area @ Kralingse Plas

Plaszoom

Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Metz was al een aantal dagen ’the talk of the town’. Een nieuwe locatie, iets bijzonders, iets gaafs… maar wat? De spanningsboog werd gespannen en de locatie mag dan nu eindelijk de wereld in geslingerd worden. ‘The Real House Event’ zal op vrijdag 1 juni met een drijvend ponton, midden op de Kralingse Plas in Rotterdam met een eigen ‘floating area’ iedereen doen verbazen met dit nieuwe element op het water. Hoe uniek is dit?

PICK UP & DELIVERY

Vanaf de kade zullen we jullie met voldoende bootjes naar onze ‘floating area’ varen en natuurlijk ook weer terug brengen. Voor de goede orde: het is maar een heel klein stukje varen en zeeziek zul je niet worden, want er zijn geen golven op de Kralingse Plas. De pick up & delivery is vanaf de Plaszoom in Rotterdam, dit is nabij ‘De Tuin van de Vier Windstreken’ en bij aankomst zal duidelijk zijn waar jullie op kunnen stappen richting ons eigen ‘Metz ponton’. Super leuk en uniek, we hebben er nu al onwijs veel zin in! Het event begint om 16.00 uur en we zullen doorgaan op het water tot 23.00 uur.

Wat en hoe onze ‘floating area’ er precies uit zal gaan zien houden we nog even geheim, we kunnen natuurlijk wel al verklappen dat dit een dikke gecreëerde locatie zal gaan worden. Een gaaf podium, de beste dj’s, een toffe lichtshow, het beste geluid, mogelijkheid tot lekkere food, mooie dranken en bij minder weer (waar we natuurlijk niet vanuit gaan) zijn we overdekt.

AFTERPARTY

Het evenement op het water is van 16.00 tot 23.00 uur en daarna doen we ook nog een exclusieve afterparty in 'De Tuin' en die zal duren tot 02.00 uur. Heb jij een ticket dan heb je dus tevens toegang tot het feest erna. Gezellig!

LINE-UP

De programmering voor deze nu al legendarische dag is helemaal in kannen kruiken. De artiesten La Fuente, een live optreden van Men & Cherry, Chris Rox, Jasper Clash, Illfort Grantz en MC Roga maken ook de oversteek over het water voor heerlijke 'real house sound'. Nu al genieten!

LIMITED TICKETS ONLY!

Alle ‘mystery tickets’ zijn inmiddels uitverkocht. Super gaaf natuurlijk, want we hebben de locatie namelijk helemaal nog niet prijs gegeven! Metz leeft als nooit tevoren, wow!

De reguliere voorverkoop is nu losgebarsten en deze kaarten kosten 17,50 (ex fee) per stuk. We willen nogmaals benadrukken dat deze Metz zeer uniek en exclusief is en dat er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn. Op = op en vol = vol - kaarten kun je bestellen via www.metzevents.nl

#METZISAFEELING!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Floating area @ Kralingse Plas

Plaszoom

Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen