€ 12,37 – € 14,95

METZ on Sunday

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Eau Lounge

750 Boompjes

3011 XZ Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vooruit, nog één keertje dan deze zomer: zondag 8 september 2019... voordat we onze focus volledig richten op ons Dagvlinder Festival, willen we graag nog even een keertje met jullie samenkomen om de zomer en het leven te vieren Metz'n allen. Traditioneel is de METZ 'on Sunday' weer even terug en staat volledig in het teken van jullie in combinatie met een intieme locatie: Eau Lounge!

NIEUWE LOCATIE: EAU LOUNGE
Vakantieverhalen delen van 16:00 tot 23:00 uur op een hotspot 'aan' Rotterdam met een wervelend uitzicht over de Maas. Je moet het eigenlijk met eigen ogen komen zien... we strijken neer in Eau Lounge! Een prachtige locatie aan de Boompjes, ook wel het grootste geheim van Rotterdam genoemd.

De insteek is initimiteit en onder het genot van een hapje en een drankje dansen we richting de prachtige zonsondergang tussen de Willemsbrug en de Erasmusbrug. Wie er komen draaien? Dat houden we ook nog eventjes geheim, maar iedereen weet dat dit bij 'the real house event' wel goed zit.


EARLYBIRDS UITVERKOCHT, GELIMITEERD AANTAL TICKETS BESCHIKBAAR
Alle earlybirds zijn al gevlogen, leuk om te zien dat het zo leeft! De regular tickets zijn nu gelimiteerd online verkrijgbaar via onze website voor maar 12,50 ex fee. Op = op en vol = op, we gaan richting uitverkocht... leuk!Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Eau Lounge

750 Boompjes

3011 XZ Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen