€ 23,62

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Maasgebouw

1 Van Zandvlietplein

3077 AA Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Na een heerlijke zomer met intieme edities gaan we weer richting de herst / winter... het wordt weer eerder donker en wat grauwer buiten, dus tijd voor het 'clubbin' seizoen. Op zaterdag 16 november trapt Metz af met een grote XXL editie op een wel heel bijzondere locatie: Het Maasgebouw te Rotterdam, een plek waar we nog nooit samen met jullie hebben gedanst; gaaf!

EARLYBIRD TICKETS VANAF AS ZONDAG ONLINE
Het eerste stapeltje tickets voor een heel gers prijsje: vanaf aankomende zondag 22 september om klokslag 10.00 uur gaan de earlybirds online. Deze kosten maar 20 euro [ex fee] per persoon. Wanneer deze zijn uitverkocht [en dat is vaak heel snel] gaan we over op fase 2 tickets en deze kosten 24,50 [ex fee]

MAASGEBOUW
Een prachtige plek in Rotterdam-Zuid, rechtstreeks aan stadion De Kuip gevestigd. Met 2 area's zal Metz dit gave gebouw aan de legendarische voetbaltempel omtoveren tot een avond vol met kwaliteit, intimiteit en een van de beste Metz edities ooit georganiseerd. Are you ready?

2 AREA'S
Opnieuw zal Metz zich deze avond bewijzen met een ijzersterke organisatie achter zich. Het Maasgebouw wordt aangepakt zoals alleen Footclub Events dit kan en dus zullen er 2 area's pronken aan het Van Zandvlietplein met dik geluid, een toffe lichtshow, special effects en uiteraard voldoende barren en toiletten. Daar geen zorgen over dus!

LINE-UP
Nationale helden van toen en nu, vrienden van de show en het concept en dat alles verdeeld over twee waanzinnige area's.

GRATIS PARKEREN
Handig en recht voor de deur; en nog eens gratis ook. Fijn!

Tot op zaterdag 16 november in Het Maasgebouw, Rotterdam!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Maasgebouw

1 Van Zandvlietplein

3077 AA Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen