Gratis

MEXTRA Basics Training oktober 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

MEXTRA Trainingslokaal

Ridderstraat 29

6511 TM Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voor wie?

Deze training is voor iedereen die MEXTRA gebruikt. En wordt vaak bezocht door ZZP-ers en medewerkers van kleine zorgorganisaties.

In de dagelijkse praktijk is het soms lastig om methodisch te blijven werken. Dan kan MEXTRA jou helpen. Hoe dat voor jou precies werkt, leer je in deze training.


Wat komt er aan bod?

We lopen samen op een logische manier de modules in MEXTRA door. We leggen uit hoe het werkt en dagen je uit om vragen te stellen. Je werkt zelf altijd vanuit jouw MEXTRA omgeving. Hierdoor is wat je leert, herkenbaar in de praktijk.

De training wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. Waarbij vaak ervaringen worden uitgewisseld.


Praktische informatie

Deze training vind plaats in ons trainingslokaal in Nijmegen. Naar deze training neem je je eigen laptop mee, er is goede WIFI aanwezig en voldoende stroomcontactpunten.

Parkeergarages Kelfkensbos en Eiermarkt zijn op loopafstand.


Kosten en betaling

Deze training kost € 250,- excl BTW. Je reserveert door je via Eventbrite aan te melden. Op de pagina staat dat het evenemt gratis is om te voorkomen dat je direct moet betalen. Dit kunnen we helaas niet aanpassen. De factuur wordt achteraf bij jouw organisatie in rekening gebracht. Je kan tot minimaal twee weken voor de training je reservering kosteloos intrekken.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

MEXTRA Trainingslokaal

Ridderstraat 29

6511 TM Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen