€ 0 – € 100

Michaëldagen 2017

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Paasheuvel

8076 Vierhouten

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Michaëldagen vinden alweer voor de derde keer plaats!

Ben je tussen de 17 en 35 jaar dan ben je welkom, we verwachten dit jaar rond de 350 mensen. De deelnemers komen uit alle hoeken van de samenleving, vanuit verschillende richtingen qua studie of werk, allen met hun eigen interesse en motivatie.

‘Grenzen’. Dat zal het thema zijn dat dit jaar centraal staat. Grenzen in de wereld en grenzen in onszelf.

Hoe is het om op reis te (moeten) gaan, uit lijf- of zelfbehoud, uit nieuwsgierigheid, om te overleven of om te ontdekken? En welke grenzen kom ik dan tegen? Grenzen die over gegaan worden, of juist grenzen die bewaakt worden, gesloten zijn en blijven. Grenzen die beproefd moeten worden, geslecht, of juist gerespecteerd? Waar trek je voor jezelf de lijn of waar wil je die graag verleggen?

Per dag hebben we daar verschillende ingangen toe gevonden: op donderdag kijken we naar grenzen en migratie, op vrijdag naar onze relatie met de wereld, op zaterdag naar zelfkennis en zondag naar verandering.

Met hulp van verschillende ervaren mensen op dit terrein zullen we die gebieden onderzoeken. In gesproken bijdragen (lezingen), in werkgroepen waar we in kleiner verband met elkaar kunnen werken op diverse vlakken, via de kunsten (performance, concert) zullen we proberen voor onszelf duidelijker te maken wat dat toch is met die grenzen…

Maar zeker ook gaan deze dagen over ontmoeting en feest vieren met elkaar! Nieuwe mensen leren kennen, elkaar inspireren, uitnodigen, pret maken en lekker bij een vuurtje mijmeren.

Veruit de meesten deelnemers kamperen, maar er zijn voor diegenen die daar prijs op stellen ook stapelbedden in een z.g. safaritent.

De catering wordt verzorgd door een duo die voor grote groepen lekker eten kan maken, alles van biologisch-dynamische kwaliteit, rekening houdend met dieetwensen indien nodig.

Het geheel wordt mede voorbereid door studenten uit diverse studies: Vrijeschoolpabo, opleiding Kunstzinnige Therapie, Universiteit voor Humanistiek, in samenwerking met de Antroposofische Vereniging.

Lijkt je dit wat, meld je dan aan. We gaan er een mooi feest van maken!

Volg de website om op de hoogte te blijven:
https://www.michaeldagen.nl/

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Paasheuvel

8076 Vierhouten

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen