Uitverkocht

Mijnzwemcoach techniekclinic Open water zwemmen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bosbaan

1182 Amstelveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ga jij deze zomer deelnemen aan een open water wedstrijd, city swim of triatlon? Doe dan mee aan de techniekclinic open water, zodat je je optimaal kunt voorbereiden op je evenement!
Tijdens de techniekclinic open water komen verschillende thema's aan bod, die je optimaal voorbereiden op jouw open water evenement. De thema's die aanbod komen zijn: starten, ronden van een keerpunt, passeren en oriënteren in het water.

De clinic zal plaatsvinden tijdens een openwater zwemwedstrijd op de Bosbaan. De clinic is van 12:30 - 14:00 uur en vindt plaats in het open water.

Na de clinic heb je ook nog de mogelijkheid om deel te nemen aan de prestatietocht. Deelname aan de prestatietocht kost €6,-. Klik hier om je naast de clinic ook aan te melden voor de 1.000 meter prestatietocht.

Ben je geen lid van Mijnzwemcoach.nl maar wil je wel meedoen? De kosten voor niet-leden zijn € 24,95. Na betaling is deelname definitief. Leden van Mijnzwemcoach.nl kunnen zich (gratis) via de website van Mijnzwemcoach inschrijven!

Na het inschrijven zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Indien je vragen en/ of opmerkingen hebt, kun je dit mailen naar mijnzwemcoach@knzb.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bosbaan

1182 Amstelveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen