€ 13,93

Meerdere data

Millennial lezing: wat is dat toch met ons?

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

UNLP

Schipluidenlaan 4

1062 HE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Millennials (geboren tussen 1985 en 2000) hebben ogenschijnlijk alles: ze zijn opgegroeid in ongekende welvaart, meer dan de helft is hoog opgeleid en werkgevers staan voor ze in de rij.

Maar schijn bedriegt. Het aantal depressies, burn-outs en zelfdodingen is juist in deze groep de afgelopen jaren hard gestegen. Velen lopen rond met een ‘is dit alles?’-gevoel of zijn bore-out. Hoe kan dat? Waar lopen zij tegenaan?
In mijn zoektocht naar antwoorden op deze vragen stuitte ik op een aantal verklaringen. Een van die verklaringen is dat er spanningsvelden onder de oppervlakte afspelen, die voor mensen buiten én binnen deze generatie lang niet altijd duidelijk zijn. Herken je dat?
Tijdens deze lezing ga ik dieper in op deze spanningsvelden en geef ik je praktische tips hoe hiermee om te gaan. Daarnaast ontdek je ook waarom millennials zijn zoals ze zijn en voor welke andere uitdagingen ze staan. Tijdens deze lezing haal ik stukken uit mijn boek “Het Millennial Mysterie” dat op 26 oktober uitkomt.

Zie www.jasper-scholten.nl voor meer informatie.

Delen met vrienden

Locatie

UNLP

Schipluidenlaan 4

1062 HE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen