€ 8,86

Mimile in De Cactus

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Café de Cactus

37 Pastoriestraat

7551 DJ Hengelo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
MIMILE in De Cactus. Nieuwe band van Emilie Blom (bekend als bassiste van The Scene: o.a. iedereen is van de Wereld, Blauw, Open, etc)

Over dit evenement

MIMILE - LET’S STOP THE TIME AND KISS

Emilie Blom is bekend als bassiste van The Scene. Hits als Iedereen is van de Wereld, Blauw en Open brachten de band uitverkochte zalen in Nederland en België. Ze ontvingen drie Edisons, een Gouden Harp, de BV Popprijs en de Edison Oeuvreprijs.

Nu is Emilie leading lady van de band MIMILE (spreek uit ‘Mimiel’), die naast haar bestaat uit Stephan van der Meijden, Darko Tadic en Sander Panhuysen. Haar eerste solo-plaat, geproduceerd door Thé Lau, deed in 2016 veel stof opwaaien. In 2018 ging de band samen met producer en drummer Antonie Broek (De Dijk) de studio in. Het leidde tot een inspirerende samenwerking en het prachtige Engelstalige album ’Stornoway’. De meeste inspiratie voor dit album deed Emilie op in de hooglanden van Schotland, haar tweede thuis.

MIMILE werkt momenteel aan nieuw materiaal en dook deze zomer opnieuw bij Antonie de studio in met speciale gast-gitarist Alan McLachlan (The Scene). Twee nieuwe singles ‘Stop the Time and Kiss’ en ’The Cult of the Left Hand Shake’ met twee prachtige videoclips staan binnenkort gepland voor release.

De muziek: ‘zwoel en bezwerend’, ritmisch electro 80’s punky poppy.

Vrijdag 27-12-2019, koffie klaar vanaf 20.00uur, showtime 21.30uur.

Voorverkoop aan de bar of online via Eventbrite.nl €7,50

Aan de deur indien niet voortijdig uitverkocht €12,50

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Café de Cactus

37 Pastoriestraat

7551 DJ Hengelo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen