€ 15

Minder druk voelen als docent.

Venster Acties en details

€ 15

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Een online masterclass waarin jij de eerste stap zet in het doorbreken van gewoontes die niet meer voor jou werken.

Over dit evenement

“Hoe de fok houd ik al die ballen hoog als docent? En waar is de tijd gebleven dat alleen lesgeven genoeg was?”

Herken je deze gedachten? Als docent word je overspoeld met taken en wordt er veel van je verwacht: (online) lessen voorbereiden en geven, flexibel omgaan met de maatregelen waar jij je aan moeten houden, administratie bijhouden, mail beantwoorden, overleg en vergaderingen... en dan heb ik het nog niet eens over dat er buiten het docentschap ook nog een leven op je wacht.

Soms denk je: “Hoe zou het zijn als ik minder druk zou voelen?”

Niet zozeer in tijd, wat je allemaal moet doen maar gewoon het gevoel wat je erbij hebt. Want jij weet ook dat je het schoolsysteem niet kunt veranderen. Hoe je ermee omgaat, daar heb je wel invloed op. Zelfs meer dan je nu denkt.

Op 19 mei geef ik opnieuw mijn masterclass: Minder druk voelen als docent.

Voor als jij voelt dat het tijd is om in actie te komen en je bewuster te worden van je eigen gedachten en denkpatronen en hoe je de eerste stappen zet naar een meer ontspannen docentenleven.

Wat je kunt verwachten tijdens de masterclass?

  • Geen theorieën en preken hoe het allemaal anders moet. Maar het delen van jouw visie en ideeën in een kleine groep (max. 6 deelnemers) van like minded people.
  • Je gaat naar binnen toe, want ik geloof dat de oplossing niet in nog meer kennis ligt maar in het luisteren en uitspreken van je gevoel. We gaan dan ook vooral intuïtief en lichaamsgericht aan de slag in de masterclass.
  • Ik deel mijn persoonlijke ervaringen en struggles als docent met je en geef je mega waardevolle handvatten waar je meteen mee aan de slag kunt.

Deze masterclass is dan ook niet voor docenten die zich willen verschuilen en zeggen “wat kan ik nou doen, ik heb toch geen invloed”. Want dat heb je wel!

Reactie van een deelnemer aan deze masterclass:

'Hele fijne masterclass gehad van Tineke Hoomans over meer rust in het docentenleven. Naast ontspannende oefeningen heb ik ook interessante handvaten gekregen om mee aan de slag te gaan en bepaalde denkpatronen besproken. Afgesloten met concrete actiepunten en inzichten, zodat je ook het geleerde direct mee kan nemen de volgende dag op school. Zeker een aanrader voor elke docent die op zoek is naar ontspanning en rust!'

Over de organisator

Ik ben Tineke Hoomans en ik heb al ruim 16 jaar onderwijservaring. De eerste jaren was ik juf in het basisonderwijs en daarna heb ik de overstap gemaakt naar het voortgezet onderwijs. Als docent Engels op een school voor VMBO/HAVO/Atheneum heb ik het nodige meegemaakt als het gaat om werkstress en omgaan met drukte in mijn docentenleven. Bij mij resulteerde dit uiteindelijk in een burn-out. Die burn-out heeft bij mij de ogen geopend dat het zo niet langer kon. Dat heeft mij doen besluiten om op zoek te gaan naar wat wel werkt en wat heel praktisch toe te passen is in mijn drukke docentenleven. En dat wil ik jou ook laten ervaren in deze 2 uur durende online masterclass.

Heel tof als ik jou tijdens de masterclass mag ontmoeten!

Tot 19 mei!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen