MINDFUL INK WORKSHOP

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Studio Sella Molenaar

Kanaalstraat 149

1054 XD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Inkt is een super veelzijdig materiaal waarmee je de meest prachtige creaties kan maken. Sella is erg geinspireerd door de japanse Sumi-E techniek en verwerkt enkele van de kernwaarden die daarbij horen in deze workshop. Bij Sumi-E draait het niet om een realistische weergave van de werkelijkheid, maar om het vangen van een energie of essentie van je onderwerp. Je laat het eindresultaat los en bent juist in het moment. In deze drie uur durende workshop maak je kennis met deze eeuwen oude schildertechniek en vorm van actieve meditatie, maar zal je ook leren hoe deze kennis op een moderne en vrije manier toe te passen.


Je zal les krijgen van Sella Molenaar die in haar illustraties altijd streeft naar balans tussen controle en vrijheid. Enerzijds is enige beheersing van techniek cruciaal, maar anderzijds moet er ook ruimte blijven om dingen in het moment te laten gebeuren en "fouten" te kunnen maken. Juist dat levert vaak de meest verassende illustraties op! Inkt is het ultieme materiaal waarin deze balans samenkomt. Je kan het tot op zekere hoogte sturen, maar geeft je de grootste cadeautjes waneer je het ook vrij laat.


In deze workshop werk je aan je mindset om tot vrije creatie te kunnen komen, leer je vrij en expressief te werken en bovendien schoonheid te zien in het toeval. Hopelijk zal je hierdoor ervaren hoe fijn en rustgevend het schilderen en tekenen met inkt kan zijn. Daarnaast krijg je voldoende inspiratie, verschillende oefeningen en toepassingen van het materiaal aangereikt waarmee je een nieuw impuls kan geven aan jouw (bestaande) tekenstijl.

Er is plek voor maximaal 6 personen, zodat er ruimte is voor veel persoonlijke feedback. Ervaring is niet noodzakelijk en je gaat naar huis met vele schetsen en één of meerdere zelfgemaakte illustraties!


Kosten: €80,- incl. btw en materiaal, hapje & drankje

Locatie: Je vindt Studio Sella Molenaar op de Kanaalstraat nummer 149

Let op! Sorry we doen niet aan refunds, maar mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen kan je iemand anders in jou plaats laten gaan. Geen toegang meer na aanvang, dus kom op tijd!


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Studio Sella Molenaar

Kanaalstraat 149

1054 XD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen