€ 15,96

Mindfulness Training

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Levantkade 81

81 Levantkade

1019 MJ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Bewust aanwezig zijn in het hier en nu, zonder te oordelen. Mindfulness training helpt je dat te bereiken. Het is noch meditatie, noch een behandelmethode.
Mindfulness geeft je de gereedschappen om je concentratie te richten, je aandacht actief te sturen en leert je een open en accepterende houding te hebben.

Loopt je leven niet zoals je dat wilt, maar lukt je het niet om daar iets aan te doen? Heb je geen erergie om dingen te ondernemen? Wil je beginnen met therapie, maar ben je bang voor wat je tegen zou kunnen komen? Ben je al begonnen met therapie of coaching, maar leidde het tot niets?

Niet iedereen is klaar voor om veranderingen door te voeren. En soms ben je gewoon niet klaar voor therapie, al zou je dat wel graag willen. Wat kun je dan wel doen?

De eerste stap om iets te veranderen is om bewust te worden van je automatische piloot, je vaste patronen, hoe je op situaties reageert zonder het te weten. Deze training is bedoeld om je te leren hoe je deze reacties kunt observeren, om te kijken naar je emotionele en lichamelijke reacties.

Met deze series laagdrempelige bijeenkomsten exploreren wij mindfulness, awareness en bewustzijn. Er zullen veel oefeningen zijn, iedere week wat anders. Hierdoor kan je in je eigen tempo en op je eigen manier in contact komen met je gedachten, je emoties en je lichaam. Leer wat het is om niet bestuurd te worden door die draaiende gedachtes, door de emoties die je altijd overmeesteren en door je lichaam dat ineens veel te laat 'stop' roept.

Het zijn avonden waarin je langzaam het hoofd traint, waarin je leert hoe je met al die indrukken en gedachtes om kunt gaan. Kortom, een eerste stap om weer de controle over je leven te hernemen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Levantkade 81

81 Levantkade

1019 MJ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen