€ 14,20 – € 17,75

Mini-cursus Creatieve Reisverhalen Schrijven (Insta-cursus)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Droom jij ervan om mooie (reis-) verhalen te schrijven, maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Of kun je prima schrijven, maar heb je soms wat stimulatie nodig om creatief aan de slag te gaan? Dan is deze Instacursus voor jou!

WAT?

Instacursus "Creatieve reisverhalen schrijven"

VOOR WIE?

Iedereen die van schrijven houdt en zijn/haar reisverhaal op een bijzondere manier wil vastleggen.

WAAR?

Overal ter wereld, zolang je maar een Instagramaccount hebt!

WANNEER?

1 - 7 juni 2020

KOSTEN?

€17,75 inclusief btw. Tot en met 24 mei 2020 krijg je 20% korting en betaal je slechts €14,20 inclusief btw!

WAAROM WIL JIJ MEEDOEN?

- Je wilt leren om meer te vertellen over jouw bijzondere reis dan "we bezochten paradijselijke stranden en hebben lieve locals ontmoet."

- Je bent een (reis-) blogger of schrijver en wilt leren om jouw verhalen meer kracht te geven.

- Je kunt prima schrijven, maar vind het prettig om handvaten te hebben om nóg meer in het creatieve schrijfproces te komen.

- Loop je al een tijdje met een vraag over schrijven? Tijdens de instacursus is er een live Q&A zodat jij jouw vragen kunt stellen.

- Je kunt deze cursus volgen waar en wanneer jij maar wilt. Je hoeft het huis dus niet te verlaten om meer kennis over schrijven te krijgen. Niemand die het doorheeft als jij de cursus zelfs op het toilet volgt!

- De cursus blijft naderhand nog 1 maand online staan, via de Instagram Highlights op het account. Je kunt alles dus nog eens rustig terugluisteren na de cursus.

- Het is laagdrempelig: iedere dag volg je de Instagram Stories voor zo'n 10 minuten. Daarnaast krijg je dagelijks een opdracht waar je mee aan de slag kunt gaan. Of je slaat de opdracht over en bewaart deze voor een later moment. Jij bepaalt!

- Het kost bijna niets en je krijgt er veel waarde voor terug! Ik geef de cursus Creatieve Reisverhalen Schrijven ook als offline workshop en die kost logischerwijs meer.

MODULES

Dag 1: focus op de voorbereiding, niche, doelgroep en de basis van een goed reisverhaal

Dag 2: focus op schrijftips terwijl je op reis bent

Dag 3: focus op grammatica en algemene schrijftips

Dag 4: focus op introductie, beginnen met schrijven en wat je doet als je thuiskomt

Dag 5: focus op SEO (online jouw verhaal zichtbaar maken), redigeren en jullie vragen

Dag 7: live Q&A met antwoorden op al jullie vragen

HOE DOE JE MEE?

Tot en met dinsdag 2 juni 2020 kun je een ticket aanschaffen via Eventbrite. Deze online mini-cursus wordt via een besloten Instagramaccount gegeven. Nadat jij jouw ticket hebt gekocht stuur ik je een mail met de naam van het Instagramaccount dat je kunt volgen. Wanneer je een volgverzoek verstuurt met jouw Instagramaccount word je zo snel mogelijk geaccepteerd.

TESTIMONIALS EERDERE DEELNEMERS

"Jessica, bedankt voor de leerzame cursus. Ik denk dat de cursus heel nuttig is voor mensen die net even dat zetje in de juiste richting nodig hebben. Of als je bijvoorbeeld graag wilt bloggen maar het nog niet online durft te zetten. De lengte is perfect: kort maar krachtig. Je hebt een hele fijne duidelijke en rustige stem om naar te luisteren. De opdrachten zetten je gelijk aan het werk om de theorie in de praktijk te brengen. Ik heb zeker waardevolle dingen geleerd." - Suzanne Roording

"Superfijn hoe je dit hebt gedaan en echt tof hoe je je kennis en ervaring met ons hebt willen delen. Erg leerzaam en knap hoe je het in mijn beleving interessant hebt weten te maken voor zowel de ervaren schrijver als voor mensen met een leek-gehalte. Lengte is prima, als ik voor mezelf spreek. Het aantal opdrachten ook. Het is zo ook goed te combineren met een druk bestaan en dat maakte het voor mij laagdrempelig en motiverend om door te pakken. Dankjewel!" - Esther Kant

"Een aanrader! Het was voor mij een goede manier om weer nieuwe inspiratie op te doen en nog leuker is het om daarmee aan de slag te gaan." - Anouk Veltmaat

Geïnteresseerd in deze mini-cursus, maar geen tijd?

Wie weet vind je deze blog over creatief schrijven nuttig, daar staan ook al wat tips in.

Ik heb bovendien ook een e-book over creatieve reisverhalen schrijven, met meer dan 40 tips én opdrachten! Kun je waar en wanneer je maar wil lezen, op jouw eigen tempo.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen