€ 45,24

Mini-festival Krachten bundelen voor de betekeniseconomie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Peer!, Een Seats2meet locatie

Maanlander 14a

3824 MP Amersfoort

Netherlands

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Per 1 september a.s. neemt Sandra Barth afscheid van Peer!. Sandra vertrekt geheel in stijl met een mini-festival. Het thema van dit mini-festival is 'Krachten bundelen voor de Betekeniseconomie'. Vanuit Peer! willen we natuurlijk ook aandacht geven aan de betekenis die Sandra voor Peer! heeft gehad.

Sandra zal delen over hoe zij een rol speelt in de Betekeniseconomie en er komen bijzondere sprekers: Erik Friedeberg van Manifesto en de Schaal van Betekenis, Rianca Evers-den Ouden van Saminc en Gijs van Bilsen van Pentascope. Allemaal mooie verhalen over hoe deze bedrijven bijdragen aan de betekeniseconomie. En als klap op de vuurpijl sluiten we af met een presentatie door Engbert Breuker, een co-productie met Kees Klomp met als titel: Het systeem is stuk. En tussendoor is er natuurlijk ook ruimte voor ontmoeting met een hapje en een drankje.

Er zijn maar 100 plaatsen, dus wees er snel bij!

Tot ziens bij Peer!,

Mirjam Gaasterland en Sandra Barth


Programma

16.00 Welkom en introductie

16.10 Peer! Talk: Erik Friedeberg van Manifesto en Schaal van Betekenis

Erik Friedeberg is eigenaar van Manifesto, een accountantskantoor dat niet alleen naar geld kijkt, maar ook naar de intrinsieke waarde. Om dit te kunnen meten, heeft hij met de Stichting Schaal van Betekenis een instrument ontwikkeld om de échte waarde van organisaties te kunnen meten. Dit is één van de eerste presentaties waarin verteld wordt hoe de Schaal van Betekenis eruit gaat zien!

16.25 Peer! Talk: Rianca Evers-den Ouden van Saminc over Samensturing

Rianca Evers-den Ouden heeft een visie en passie voor samensturing. Dit principe heeft zij al bij meerdere organisaties met succes doorgevoerd. Haar boek was niet voor niets genomineerd als management boek van het jaar 2019! Rianca vertelt over het concept met passie, fantastisch dat zij haar verhaal hier wil delen!

16.45 Sandra Barth: Krachten bundelen voor de betekeniseconomie

In deze tijd hebben we veel uitdagingen: energietransitie, circulaire economie, polarisatie of de afstand tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Deze vraagstukken kun je niet vanuit één organisatie oplossen, daarvoor is de denkkracht van het collectief nodig. Door vraagstukken vanuit verschillende perspectieven te benaderen met de relevante partijen, ontstaan er verrassende en onverwachte oplossingen. Sandra vertelt hoe.

18.00 Maaltijd

19.00 Peer! Talk: Gijs van Bilsen van Pentascope

Gijs van Bilsen, Chief Inspiration Officer van Pentascope zal vertellen van de droom van dit bedrijf: Wereldvrede. Hoe zet je organisatieontwikkeling in in deze tijd van transitie waarin vele organisaties op zoek zijn naar nieuwe organisatievormen en oplossingen voor vraagstukken rond bijvoorbeeld duurzaamheid, participatie, sociaal ondernemerschap en energietransitie. Gijs vertelt op inspirerende en frisse wijze over hoe zij deze droom gaan realiseren.

19.15 Engbert Breuker - co-productie met Kees Klomp: Het systeem is stuk

Tijdens deze spectaculaire, muzikale presentatie gaan we terug in de tijd en krijgen we een helicopterview naar hoe we hier hebben kunnen komen. Zit op het puntje van je stoel en laat je meeslepen in dit aansprekende verhaal. Na het beleven van deze presentatie kun je niet anders dan aan de slag met de betekeniseconomie!

20.00 Koffie/thee/taart als afsluiter en meet&greet met de sprekers.

21.00 Einde

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Peer!, Een Seats2meet locatie

Maanlander 14a

3824 MP Amersfoort

Netherlands

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen