Gratis

Mini-festival over RUIMTE & HOOGBEGAAFDHEID - Mapping Space editie #3

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

OBA

393 Bijlmerplein

1102 DK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

LANDELIJK MINIFESTIVAL OVER RUIMTE & HOOGBEGAAFDHEID | Op 22 juni vindt de derde editie van Mapping Space plaats in Amsterdam. Een middag vol dynamische workshops, talks en performances rond het topic hoogbegaafdheid. Alles staat in het teken van co-creation, samen met kunstenaars, performers en sprekers onderzoeken en vormgeven wat (hoog)begaafdheid inhoudt. Het thema is RUIMTE. Toegang, talks en activiteiten zijn gratis. Voor alle leeftijden. Bekijk de line-up en bestel gratis tickets!

Mapping Space is een landelijk awareness mini-festival over ruimte en (hoog)begaafdheid voor alle leeftijden. Tijdens dit event kunnen begaafde kinderen, jongeren en volwassenen contact leggen met ontwikkelingsgelijken en kunnen ouders, onderwijskundigen en hb-professionals hun kennis en ervaringen delen. Het is voor iedereen toegankelijk, voor diegene die affiniteit hebben met of geïnteresseerd zijn in (hoog)begaafdheid, maar ook voor wie het begrip (hoog)begaafdheid nieuw is. Het thema ruimte kan gaan over het heelal, de planeten en sterrenstelsels. Maar ruimte kan ook gaan over de ruimte om te ontdekken, te creëren, over rust en vrijheid.

Deze editie met:

Space Talks
- Microgravity expert en cooperating scientist @ ESA-ESTEC Jack van Loon
- Space Expo directeur Rob van den Berg
- Astrobiologe Inge Loes ten Kate

HB Talks
- Wendy van Bohemen, HB expertise centrum HIQ
- Richelle de deugd, Het ABC/Day a weekschool
- Willy de Heer, Stichting Kenniscentrum voor Makkelijk Lerenden

Co-create kunstworkshop/installatie & performances
Maarten Bel x Mr Adam x Wiredtocreate, Galaxy Silent Disco, Intergalactic Recruitment Agency

Ontmoet de volgende HB organisaties/professionals:
HB expertise centrum HIQ, Het ABC/Day a weekschool, Stichting Kenniscentrum voor Makkelijk Lerenden,De Wijswijzer, Mensa Fonds, IHBV – Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen, Praktijk Sherpa, Mandeville Academy, Stichting Bankhangen, Verschil in Talent, Prismatis, Ondernemen met Eugenie, Stichting Hoogbegaafd!, De Dappere Professional, Talentissimo,Terpstra Legal, 21steeeuwsevaardigheden, Stichting IQ+, Phi-Lab & Slo/Talentstimuleren

Randprogrammering/Verkoop: De Feesttantes, Pientere puzzels, Denkspellenparadijs, Sensory Tools, Lerenlerenschiedam, Het Kleine Avontuur, Bring your own device (game area)

Drank: Naald en Hamer koffie/theebar

De Space en HB talks, co-create kunstworkshops en (theater)performances zijn helemaal gratis. Voor een enkele activiteit wordt een kleine materiaalvergoeding gevraagd.

Dit event is een initiatief van Wiredtocreate en wordt mede mogelijk gemaakt door de OBA, Gemeente Amsterdam en Oudervereniging Pharos.Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

OBA

393 Bijlmerplein

1102 DK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen