€ 48,04

Mini natuur retraite. Luisteren naar de signalen van jouw lichaam en geest.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Parkeerplaats Utrechtsebaan, scherpenzeelseweg Leersum

Scherpenzeelseweg

Leersum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Doe nieuwe inzichten op en kom weer een middag helemaal bij jezelf en tot rust. Ontdek waarin jij een persoonlijke doorbraak kunt maken.

Over dit evenement

Voor wie is deze retraite bedoeld?

Je hebt een druk leven of drukke baan en voelt je soms gehaast of opgejaagd. Je vindt het belangrijk om goed te luisteren naar wat jouw lichaam en geest je te vertellen hebben. En je voelt dat het wel weer eens nodig is om daar helemaal de tijd voor te maken. Je hebt behoefte aan rust en bewustwording.

Wat je kunt verwachten

In de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug ga je in de volledige rust, stilte en schoonheid ontdekken welke thema’s bij jou spelen en om aandacht vragen. Je leert wat rust met je kan doen en hoe het is als je werkelijk aandacht geeft aan voor jou belangrijke zaken. Wat je ook tegenkomt je gaat in ieder geval nieuwe energie opladen, individueel en in de groep. In stilte en met woorden.

Je ontmoet innerlijke blijdschap. En je krijgt inzicht in waar jij een persoonlijke doorbraak kunt maken.

Programma

We starten met een meditatieve wandeling grotendeels in stilte. Op een afgezonderde plek in het bos en omringt door heide gaan we diverse laagdrempelige oefeningen doen. We gaan mediteren, de kracht van mantra’s ervaren, verschillende lichaams-, grondigs- en ademhalingsoefeningen doen. Daaromheen staan we stil bij wat zich in jou aandient. Wat vraagt aandacht? Als gids van de groep help ik je om naar boven te halen wat gezien wil worden. De veilige en warme setting van de groep helpt daarbij. Niets hoeft alles mag.

Alles in volledige vrijheid, vertrouwen en met volledige regie door jouzelf. Het programma is laagdrempelig en geschikt voor iedereen, met of zonder ervaring met yoga, mindfullness, meditatie, etc.

De retraite wordt begeleid door Johan Blom.

Als holistische coach gebruik ik mijn persoonlijke levenslessen om jou weer te laten worden wie je werkelijk bent. Ik hou je spiegels voor, neem je mee naar jouw binnenwereld en help je om jezelf kwetsbaar op te stellen. Zo maak je weer de verbinding met jezelf. Van daaruit werken we aan het verbeteren of herstellen van de verbinding met de mensen om je heen. Ik start altijd met een intakegesprek. Bel of mail me voor een gratis kennismaking of intake of doe mee aan één van mijn events.

Meer dan 30 jaar begeleid ik mensen, teams en organisaties met uiteenlopende vraagstukken in allerlei sectoren. Vanaf 2004 heb ik veel ervaring als ondernemer opgedaan waardoor ik zowel op het zakelijke als persoonlijke vlak een waardevolle sparringpartner ben. Sinds 2005 heb ik diverse intensieve opleidingen gevolgd voor het begeleiden van mensen en teams. Ik ben gecertificeerd in professionele individuele begeleiding, systemisch werken (familie- en organisatieopstellingen), transactionele analyse (TA), energetisch werken en psycho- en groepsdynamisch werk.

Deze persoonlijke ervaring gebruik ik om mezelf als instrument in te zetten en zo mensen te helpen om zichzelf verder te openen en hun potentieel te ontwikkelen. Mijn ambitie is, zoveel mogelijk mensen weer zichzelf te laten zijn. Dat gun ik iedereen. Wanneer je jezelf bent krijg je privé en professioneel een rijker leven. Je hebt alles al in je! Alleen ben je er lang niet altijd bewust van.

Wat we samen kunnen bereiken!

Ik kan je helpen om jou weer te laten worden wie je werkelijk bent. Jezelf nog beter te leren kennen, je krachten weer leren te benutten. Zodat je weer helemaal in de flow van het leven komt, privé en zakelijk. Waar je vast zit of vast dreigt te lopen ben ik een gids die je helpt om weer in je kracht te komen. Samen halen we je onbewuste potentieel naar boven, maken we bewust wat onbewust was, maken we bespreekbaar wat onbespreekbaar leek, maken we mogelijk wat onmogelijk leek.

Locatie: Verzamelen op de parkeerplaats Scherpenzeelseweg tussen Leersum en camping Ginkelduin aan je linkerhand, ongeveer 1,5 km na verlaten dorp, zie locatiebord MooiHeel ter plaatse.

Zelf meenemen: rugzakje, extra water (als extra aanvulling op het beschikbare water, thee), kussentje, matje en/of deken om op te zitten. Kleding en schoenen die makkelijk zitten en aangepast zijn op het actuele weer.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Parkeerplaats Utrechtsebaan, scherpenzeelseweg Leersum

Scherpenzeelseweg

Leersum

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen