Gratis

Mini-symposium kopzorgen; Innovaties voor de bovenkamer

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Showroom Zorg van Nu

Lijnbaan 32

3012 EP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op donderdag 7 december organiseert de Zorginnovatiewinkel Rotterdam van 16:00 tot 18:30 uur een mini-symposium over Kopzorgen; Innovaties voor de bovenkamer.

Niet Aangeboren Hersenletsel, kortweg NAH, krijgt de afgelopen jaren steeds meer aandacht. In Nederland hebben ongeveer 650.000 mensen niet-aangeboren hersenletsel. Het is een specifieke, complexe en behoorlijk onbekende doelgroep in onze maatschappij. Hoe je hier het beste mee om kan gaan komt uitgebreid aan bod. Een breed scala van zorginnovaties die met ons brein te maken hebben komt deze middag voorbij.

Voor wie?

Dit gratis symposium is interessant voor zorgverleners uit GGZ, eerste- en tweedelijns zorg, medewerkers in het sociale domein en uiteraard voor patienten, familieleden van patienten en mantelzorgers.

Programma

Inloop is vanaf 15:45 uur met een kopje koffie/thee en iets lekkers. We starten om 16:00 uur en de bijeenkomst eindigt rond 17:30 uur. Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten met andere bezoekers en de sprekers onder het genot van een hapje en drankje. Het inhoudelijke programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Aanmelden

Graag zien wij je op dinsdag 7 december in de Zorginnovatiewinkel Rotterdam. Deelname inclusief netwerkborrel is kosteloos. Schrijf je snel in en klik op de groene aanmeldbutton bovenaan deze pagina.

Met vriendelijke groet,

Het team van de Zorginnovatiewinkel

* In de zorginnovatiewinkel is een doorlopende expo van zorginnovaties, worden diverse seminars, symposia en workshops georganiseerd, is er ruimte voor zorgverleners om elkaar te ontmoeten en werkafspraken te maken die samenwerking bevorderen én kunnen burgers hun ideeën voor zorginnovaties aandragen of informatie krijgen over bestaande innovaties.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Showroom Zorg van Nu

Lijnbaan 32

3012 EP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen