Gratis

Mini-symposium moderne wijkzorg

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Innovitapark, broedplaats voor gezond leven, zorg en welzijn

Oostenlijke Havendijk 13

4704 AD Roosendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Digitalisering van ouderenzorg, het gebruik van meetapparatuur, gps trackers, dosssier die gedeeld worden, je hoort er steeds meer over maar werkt dat nu ook echt? En hoe gaan we nu en in de toekomst respectvolle en betekenisvolle zorg leveren voor een almaar groeiende groep kwetsbare ouderen.

Op donderdag 12 juli van 15:00 tot 16:30 uur organiseert de Zorginnovatiewinkel een mini-symposium over moderne wijkzorg. In dit symposium belichten we de mogelijkheden van vandaag en die in de toekomst op ons afkomen, maar zoals gebruikelijk bij onze symposia, komen er oplossingen voorbij die je de volgende dag al gelijk kunt gebruiken.

Voor wie?

Burgers, zorgverleners uit eerste en tweedelijn, beleidsmedewerkers WMO, sociale wijkteams en zorgbestuurders en managers van zorginstellingen.

Programma

Inloop is vanaf 14:45 uur met een kopje koffie/thee en iets lekkers. We starten om 15:00 uur en de bijeenkomst eindigt rond 16:30 uur. Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten met andere bezoekers en de sprekers onder het genot van een hapje en drankje.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Het team van de Zorginnovatiewinkel

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Innovitapark, broedplaats voor gezond leven, zorg en welzijn

Oostenlijke Havendijk 13

4704 AD Roosendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen