Gratis

Miniature Christmas

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Peppelkade 23

23 Peppelkade

3992 AL Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Het is bijna kerst en dit willen we met jullie vieren!

Over dit evenement

Feest voor fans van zwaartransport, kranen en grondverzet in miniatuur

Miniature Christmas by IMC Models is een gezellig uitje voor fans van zwaartransport, kranen en grondverzet in miniatuur. Er zullen bekende merken aanwezig zijn zoals: Nooteboom trailers, Mammoet, Sarens, MiniMovers, Nederhoff, Diecast Masters, TII Group. Enkele miniatuur modellen zullen buiten in 1:1 te zien zijn.

Echte machines en unieke modellen

Ook zijn er klassieke Caterpillar machines uit het bouwmachines van toen museum. Binnen is er een opstelling van zelfbouwers, zeldzame collecties en diverse marktkramen aangekleed in een gezellige kerstsfeer.

Goodiebags

Meld je aan voor deze dag en ontvang een leuke goodiebag. Ook maakt iedere bezoekers kans op een fantastische hoofdprijs tijdens onze loting.

Goodiebag XL

Wil je onze extra goed gevulde goodiebag winnen? Deel dan dit evenement via Facebook en like onze Facebookpagina. Stuur een screenshot via Facebook voor deelname.

Aanbiedingen en onderdelen

We hebben een aantal unieke schaalmodellen voor deze dag achtergehouden. En zullen er leuke aanbiedingen zijn. Ook is er een brede collectie aan onderdelen en B-keus modellen.

Voor de gehele familie

Deze dag is gericht op een gezellige, warme kerstdag voor de gehele familie. Er wordt een speciale kidscorner ingericht en er zijn hapjes en drankjes geregeld. Enige wat wij nog willen, is deze dag vieren met jullie!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Peppelkade 23

23 Peppelkade

3992 AL Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen