€ 5

Meerdere data

Minifestival duurzaam leven

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fabrique Ludique

55 Mussenstraat

1223 RB Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Aansluiten van je regenton, smart shopping in H'sum, wat te doen met voedselrestjes, je komt het allemaal te weten tijdens het minifestival.

Over dit evenement

Aansluiten van je regenton. Kiezen van die nieuwe shampoobar. Minimaliseren van spullen. Voedselverspilling voorkomen. Afvalvrij boodschappen doen in Hilversum. Tijdens dit minifestival kom je het allemaal te weten!

Dit minifestival staat in het teken van praktische tips & trics voor een duurzaam leven. Het programma is gevuld met ludieke workshops en activiteiten.

Vanwege de coronamaatregelen is het festival ingedeeld in drie tijdsvakken:

Tijdsvak 1: van 10.00 tot 12.00 uur

Tijdsvak 2: van 12.30 tot 14.30 uur

Tijdsvak 3: van 15.00 tot 17.00 uur

De toegang is € 5. Door een ticket vooraf te kopen ben je verzekerd van een plek op het festival tijdens jouw tijdsvak. Elk tijdsvak heeft dezelfde actviteiten, dus je mist niks!

De activiteiten die op het programma staan:

Interactieve Boodschappenkaart Hilversum – zoek & vertel jouw afvalvrije boodschappen route, samen met Anne van Roij.

Huid & Haarverzorging – voor iedereen die jong wilt blijven. En ook voor iedereen die dat niet wilt. Christy van the Dutch Soapery (www.thedutchsoapery.com) vertelt je er alles over.

Lezing Deeleconomieivm reisresticties vanuit Belgie komt deze lezing helaas te vervallen

Minimaliseren kan je leren – een reis door je huis naar een leven met minder spullen. Dit is je kans! Duurzaamheidscoach Chantal van Gent (https://www.deduurzameorganizer.nl) geeft je allerlei tips die je direct thuis kan toepassen.

Hoe sluit je een regenton aan – een regenton is vrij eenvoudig geregeld. Maar hoe dat ding aan te sluiten? Tijdens deze workshop kom je het allemaal te weten.

Tegen Voedselverspilling – Hanneke Hannibal is ster in het redden van groente & fruit en maakt daar de allerlekkerste dingen van. Luister & Proef wat zij in huis heeft gehaald.

Maak je eigen compostbak – Karin Kompost is gek op compost. En na haar verhaal hoe jij je eigen compostbak maakt, wordt jij ook zeker weten blij!

Vergeet je eigen koffiebeker niet zodat we zo min mogelijk afval achterlaten! En voor iedereen die zijn tuinkabouter meeneemt ligt er een presentje klaar ;-)

Wij hebben er zin in!

Delen met vrienden

Locatie

Fabrique Ludique

55 Mussenstraat

1223 RB Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen