€ 6

Evenementgegevens

Locatie

Locatie

Brughuis, Tolhuistuin

Tolhuisweg 3

1031 Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

7 maart - 20:00 & 21:00

8 maart - 20:00 & 21:00

Verzamellocatie: Tuinhuis, Tolhuisweg 3

Mirrors toont een half uur durend bezoek van een jongen aan een prostituee. Aangezet door zijn vrienden tot dit bezoek, wordt de jongen tijdens zijn ontmoeting met de prostituee uitgedaagd om zijn platte beeld van de vrouw te herzien.

Mirrors is een kleine, experimentele voorstelling op locatie in het Brughuis als onderzoek van Lost Project-maker Tim van den Heuvel.

De maatschappelijke discussie zet de beide geslachten op scherp. Tiim van den Heuvel toont een ontmoeting tussen een jongeman die zijn seksualiteit onderzoekt en een vrouw die slechts wordt gezien als seksobject. Daar waar de media al snel zijn oordeel klaar heeft, probeert Tim zijn publiek de waarde van de ontmoeting in te laten zien. Tim heeft een liefde voor film en theater en is zijn onderzoek gestart naar waar de disciplines elkaar raken en kunnen versterken.


Regie: Tim van den Heuvel

Spel: Arman Tarhan, Cherella Gessel

Camera: Lukas de Kort


Trailer: https://vimeo.com/246262348

Over Lost Project

Lost Project is sinds 2016 het huisgezelschap van de Tolhuistuin en bestaat uit een diverse groep Amsterdamse jongeren die voorstellingen maken over gender, mannen- en vrouwenrollen, culturele identiteit, interculturaliteit en politiek.

Lost Project staat voor het creëren van bewustwording voor de ander of wat men als de ander kan ervaren. Het vieren van verschillen in plaats van elkaar daarop af te rekenen. Het streven naar een ontmoeting met ‘ont-moeting’ omdat Lost Project niet gelooft in het schreeuwen om begrip maar het creëren ervan. Daar waar er angst, onwetendheid, vooroordelen en onbegrip is, maakt Lost Project ruimte voor begrip en acceptatie

Ieder jaar maakt Lost Project als huisgezelschap van de Tolhuistuin een grote-zaalvoorstelling en een kleine experimentele voorstelling. Mirrors is na I AM Love the way I lie de tweede kleine voorstelling.


Delen met vrienden

Locatie

Brughuis, Tolhuistuin

Tolhuisweg 3

1031 Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen