€ 19,42 – € 65,52

Miss Amsterdam Verkiezing 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Europaplein 2

2 Europaplein

1078 GZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

FINALE MISS AMSTERDAM 2019
Op 21 september 2019 zullen 18 jonge vrouwen uit Amsterdam strijden om de titel Miss Amsterdam 2019. De avond zal gepresteerd worden door Jörgen Raymann en vind plaats in de RAI Amsterdam. De missen zullen in 3 spectaculaire rondes laten zien waarom zij Miss Amsterdam 2019 zijn. De winnares mag zich niet alleen Miss Amsterdam noemen, maar zal ook Nederland vertegenwoordigen tijdens Miss Global 2019.

Voor meer informatie: www.missamsterdamverkiezing.nl

WAT KUN JE VERWACHTEN?
In navolging van o.a. Ireda Nijeboer en Janice Babel wordt op 21 september 2019 een nieuwe Miss Amsterdam Gekroond. De show belooft dit jaar nog groter en uitbundiger te worden dan voorgaande jaren. Tijdens het spektakel presenteren de 18 finalisten zich aan het grote publiek. Naast de 3 rondes bestaande uit: “The Pitch”, de culturele ronde en de gala ronde. Zit de show ok vol met muziek van verschillende bekende artiesten. De avond wordt aan elkaar gepraat door Jörgen Raymann. Uiteindelijk zal de deskundige jury bepalen wie zich een jaar lang Miss Amsterdam 2019 mag noemen en Nederland zal vertegenwoordigen tijdens de Miss Global Verkiezing in de Filipijnen.

VOLG DE FINALISTEN
Volg de finalisten via onze social media acounts. Stem op jouw favoriete miss via Facebook en Instagram en help haar naar de titel Miss Social-Media. Bekijk via deze link de show van Miss Amsterdam 2018.

PRAKTISCHE INFORMATIE
U ben vanaf 18:30 van harte welkom in de RAI Amsterdam. De show zal starten op 20:00 uur. Met uitzondering van het V.I.P vak, zijn de stoelen niet geplaceerd. De dresscode voor de avond is glamour.

TICKETS

  • Early Birds: Met deze tickets heeft u toegang tot de finale van de Miss Amsterdam Verkiezing. €16,00,- Exclusief BTW en reserveringskosten.
  • Normale tickets: Met deze tickets heeft u toegang tot de finale van de Miss Amsterdam Verkiezing. €19,00,- Exclusief BTW en reserveringskosten.
  • V.I.P. tickets: Met uw V.I.P ticket heeft u toegang tot de Miss Amsterdam Verkiezing en het V.I.P. vak. U wordt ontvangen door onze hostessen in de lounge met een welkoms drankje. Hier kunt u kennis maken met onze sponsoren en netwerken en Meet & Greet met Miss Amsterdam 2019. €54,00,- Exclusief BTW en reserveringskosten.

www.missamsterdamverkiezing.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Europaplein 2

2 Europaplein

1078 GZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen