Gratis

Mixed media: Zoute Zee

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Leidschenveen

Emmy Belinfantedreef 7

2492 JT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Creëer uw eigen canvasboard met verschillende materialen. Workshop voor volwassenen

Over dit evenement

Dit jaar coronaproof: de Culturele Zomerschool in cultuurankerbibliotheken Leidschenveen en Ypenburg. Met vanaf 23 juli elke donderdag in de schoolvakantie gratis inspirerende en kunstzinnige workshops voor volwassenen en kinderen. Mixed media, Ikebana (Japans bloemschikken), creatief schrijven, een culturele wandeling, zelf verf maken en nog veel meer. Zin in kunst en cultuur in de zomervakantie? Reserveer snel een plekje, u bent van harte welkom!

Zoute Zee

U maakt een mixed media werk rond het thema zee. U gaat aan de slag met verschillende materialen en technieken.o.a. met stof, papier, gel medium, ecoline en acrylverf. Het is een abstract werk, iedereen gaat dus met een uniek werk naar huis. Om uw werk helemaal eigen te maken kunt u kleine schelpjes, stof of papier meenemen om in uw canvasboard (30 x 40 cm) te verwerken. Nog nooit zoiets gedaan? Geen probleem de docent Sonia Snel van Royal Talens Experience Centre laat u laag voor laag zien hoe u het werk opbouwt.

Voorafgaand aan de workshop is het verplicht uw handen te wassen. Daarom wordt u uiterlijk om 9.45 uur verwacht. Neemt u zelf kleine schelpjes, stof of papier mee om in uw kunstwerk te verwerken?

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Leidschenveen

Emmy Belinfantedreef 7

2492 JT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen