Gratis

MKB Den Haag Nieuwjaarsborrel

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Haagse Hogeschool

75 Johanna Westerdijkplein

2521 EN Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
MKB Den Haag Inkoopsymposium met aansluitend Nieuwsjaarsborrel

Over dit evenement

Donderdag 13 januari 2022 wordt voor de 10e maal het gratis Haags symposium voor Inkoop en Verkoop georganiseerd door studenten van de minor Inkoop en Aanbesteden. Namens MKB Den Haag & partners nodigen wij u graag uit op de Haagse Hogeschool voor dit event met als jaarthema ‘Goed opdrachtgeverschap loont’.

Goed opdrachtgeverschap loont!

De samenwerking tussen een opdrachtnemer en een opdrachtgever is een kleurrijk en interessant symbiotisch samenspel. Zeker als de inzet duurzaamheid betreft.

Op veel vragen zijn dan ook nog niet alle precieze antwoorden gevonden. Want hoe zorg je voor goed opdrachtgeverschap en houd je grip op samenwerking? Hoe wordt goed opdrachtgeverschap LONEND? En hoe zorg je er als opdrachtnemer voor de wederzijdse afhankelijkheid in balans te krijgen? Een opdrachtnemer is ook een opdrachtgever. Dus het loont om te investeren in symbiose.

Het Haags symposium voor Inkoop en Verkoop zoekt antwoorden hoe opdrachtgeverschap zodanig ingevuld kan worden dat er duurzame samenwerkingen ontstaat. Met als resultaat dat duurzaam samenwerken doorslaggevend is bij het behalen van de gewenste resultaten van opdrachtgever en opdrachtnemer.

NEVI Purchasing Talent Award

De studenten van de minor Inkoop en Aanbesteden organiseren de workshops en deden onderzoek naar goed opdrachtgeverschap. De uitkomsten hebben zij vertaald naar workshops, die u bijwoont. Hun bijdrage wordt bekeken door een vakjury, die als mystery guest de workshop bijwoont. Aan het eind van het symposium maken we bekend welke workshop de felbegeerde NEVI Purchasing Talent Award wint. De prijs wordt uitgereikt door de wethouder van de gemeente Den Haag en Mérei Horsthuis-van Dijk van NEVI Kring Zuidwest.

MKB Den Haag Nieuwjaarsborrel

Het Haagse symposium voor Inkoop en Verkoop wordt afgesloten met een nieuwjaarsborrel op het bruisende studenten- en ondernemersplein in het hart van De Haagse Hogeschool om te proosten op 2022.

Aanmelden kan HIER!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Haagse Hogeschool

75 Johanna Westerdijkplein

2521 EN Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator MKB Den Haag

Organisator van MKB Den Haag Nieuwjaarsborrel

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen