Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kasteel Limbricht

1 Allee

6141 AV Limbricht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
MKB Horeca

Over dit evenement

*DE PROMOTIECODE DIE GEVRAAGD WORDT BIJ HET BESTELLEN VAN EEN KAARTJE IS UW E-MAILADRES WAARMEE U LID BENT GEWORDEN VAN FVD!*

MKB Horeca

Met o.a. Dennis Boom

Het beleid van de overheid is voor veel ondernemers in de horeca niet meer te volgen. Als horeca-ondernemer hebt u ten opzichte van andere sectoren misschien wel voor de allergrootste uitdaging gestaan. Als echte ondernemer blijft u waarschijnlijk ook denken in kansen en mogelijkheden, maar soms zijn die er gewoonweg niet meer. Forum voor Democratie wil graag weten hoe u de afgelopen tijd hebt ervaren en hoe u de weg vooruit ziet. Hoe vindt ú dat de toekomst er voor de horeca moet uit komen te zien? En wat zou de politiek daaraan moeten bijdragen? Wij nodigen belangrijke spelers uit de branche uit, zodat we een avond vol discussie en interessante inzichten krijgen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze avond.

Aanmelden doet u via Eventbrite met uw contactgegevens en KVK-nummer. U mag een introducé meenemen en de toegang is gratis. Mocht u verhinderd zijn, dan vragen wij u dit tijdig aan ons door te geven in verband met het beperkte aantal plaatsen.

Wanneer: Maandag 2 november

Waar: Kasteel Limbricht, Allee 1 Limbricht

Inloop: 19:30 uur

Aanvang: 20:00 uur - 22:00 uur

Parkeren: Gratis naast het landgoed

[300] [505]

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kasteel Limbricht

1 Allee

6141 AV Limbricht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen