Gratis

MKB Ondernemersavond - 2 oktober 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Groningen

Protonstraat 16

9743 AL Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Stichting MKB Ondernemersavond organiseert op 2 oktober 2018 weer een interessante bijeenkomst. We zijn dit keer te gast in congrescentrum Hanze Plaza in Groningen. Het thema van deze MKB Ondernemersavond is:

Ondernemen 2030!

Technologische ontwikkelingen in het MKB.

Nieuwe trends in het MKB volgen elkaar in rap tempo op. Ze bieden nieuwe kansen voor jou als ondernemer en jouw bedrijf. Maar hoe blijf je op de hoogte van deze ontwikkelingen en hoe kun je inspelen op deze trends? Tijdens deze MKB Ondernemersavond gaan we dieper in op een aantal van deze belangrijke trends en laten we zien wat de effecten hiervan zullen zijn op de economie. Ervaringsdeskundigen delen hun kennis en expertise op interactieve wijze.

Het belooft dus wederom een interessante bijeenkomst te worden, met uiteraard volop kansen om te netwerken met andere ondernemers. Maak er gebruik van en reserveer alvast de datum!


Let op! wij werken met een no-show policy. Dit betekent dat u zich kosteloos kunt aan- en afmelden. Indien u zich heeft afgemeld en wilt afmelden kan dit zonder opgaaf van reden tot uiterlijk maandag 1 oktober 2018. Indien u zich niet af meld wordt een no-show boete in rekening gebracht van EUR 25,-. U ontvangt hierover na afloop van het event bericht. Met uw inschrijving gaat u akkoord met dit beleid.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Groningen

Protonstraat 16

9743 AL Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen