Gratis

MKB Ondernemersavond - 26 juni 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Veenhuizen

Hoofdweg 116

9341 BK Veenhuizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Stichting MKB Ondernemersavond organiseert op 26 juni 2018 weer een interessante bijeenkomst. We zijn dit keer te gast in Het Verenigingsgebouw in Veenhuizen, om vervolgens af te sluiten in Brouwerij Maallust. Het thema van deze MKB Ondernemersavond is:

Imago & Identiteit
Hoe goede (employer) branding voor een beter bedrijfsresultaat zorgt.


In de huidige economie is het van groot belang dat je als organisatie onderscheidend bent. Steeds vaker gaat het niet meer alleen om het daadwerkelijke product, maar kiezen opdrachtgevers voor een totaal concept. In de afgelopen jaren zijn steeds meer bedrijven zich bewust van de noodzaak om te werken aan een duidelijke identiteit. Waar sta je als bedrijf voor en op welke wijze wordt dit doorvertaald in alle bedrijfsprocessen. Een goede (employer) branding is hierbij van groot belang, want als ondernemer en als medewerker ben je hét uithangbord van het bedrijf.

Tijdens deze MKB Ondernemersavond presenteert de organisatie Werk in Zicht cijfers en feiten over de arbeidsmarkt. Welke ontwikkelingen zijn er waar te nemen en hoe is dit van invloed op uw onderneming?
Yves Pilet, schrijver van het boek 'Boost your employer brand', neemt de aanwezigen vervolgens mee in de wereld van de branding. Vaak geassocieerd met grotere bedrijven, maar net zo relevant voor de kleinere ondernemer. Op interactieve wijze worden de verschillen duidelijk en worden concrete handvatten aangereikt om zelf actief aan de slag te gaan.

Tot slot zullen twee succesvolle ondernemingen, Voys (Mark van der Veen) en Brouwerij Maallust (Bert Pathuis), vertellen hoe zij branding inpassen binnen het bedrijf.

Het belooft wederom een interessante bijeenkomst te worden, met uiteraard volop kansen om te netwerken met andere ondernemers. Maak er gebruik van en meld je vandaag nog aan!


Let op! wij werken met een no-show policy. Dit betekent dat u zich kosteloos kunt aan- en afmelden. Indien u zich heeft afgemeld en wilt afmelden kan dit zonder opgaaf van reden tot op de dag van het event. Indien u zich niet af meld wordt een no-show boete in rekenng gebracht van EUR 25,-. U ontvangt hierover na afloop van het event bericht. Met uw inschrijving gaat u akkoord met dit beleid.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Veenhuizen

Hoofdweg 116

9341 BK Veenhuizen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen