MKB Ondernemersavond | Menselijk contact wordt een luxeproduct

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Congrescentrum Hanze Plaza

Protonstraat 16

Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Jarno Duursma is een veelgevraagd spreker en trendwatcher. Hij is tevens auteur van vier managementboeken over digitale technologie.

Over dit evenement

De fysieke wereld digitaliseert steeds meer. Steeds sneller, makkelijker en op een grotere schaal maken we gebruik van digitale diensten en services.

En met de kwalitatieve groeispurt van kunstmatige intelligentie worden deze producten en diensten steeds slimmer. Daar gaan we de komende jaren flink de zoete vruchten van plukken in de gezondheidszorg, marketing, transport, financiële wereld en zakelijke dienstverlening. Kunstmatige intelligentie wordt zo gewoon als stroom uit het stopcontact.

Maar vanzelfsprekend is niet alles halleluja. Hoe voorkomen we dat we vanuit onze wens voor snelheid, efficiëntie en comfort zaken verliezen die achteraf heel waardevol bleken te zijn? Hoe zorgen we dat we menselijk blijven in een wereld die steeds meer digitaliseert? In de toekomst wordt menselijk contact een luxeproduct: wat vinden we daar eigenlijk van? En wat kun jij daar als ondernemer mee?”

Programma:

18.00 - 18.45 uur: inloop met soep en broodjes

18.45 - 19.00 uur: welkom en opening

19.00 - 20.00 uur: Keynote Jarno Duursma

20.00 - 20.30 uur: menselijk contact (netwerken)

20.30 - 22.00 uur: netwerkborrel

Locatie:

De MKB Ondernemersavond vindt plaats in Congrescentrum Hanze Plaza. Hier kunt u ook gratis parkeren.

No Show policy

Deelname aan de MKB Ondernemersavond is kosteloos. Om het aantal no-show te voorkomen werken we met een no show policy. Deze no-show policy is ook terug te vinden op onze website en wordt hieronder nogmaals herhaald. https://mkbondernemersavond.nl/bijeenkomsten/No-show policy: u kunt zich zonder kosten afmelden tot op de dag voorafgaand aan het event (dus uiterlijk tot 1 dag voor de MKB Ondernemersavond) via Eventbrite of een bericht. Indien u zich niet heeft afgemeld, zijn wij genoodzaakt EUR 25,- per persoon in rekening te brengen. Met uw inschrijving gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Disclaimer

Op onze website kunt u de disclaimer terugvinden. https://mkbondernemersavond.nl/disclaimer/

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Congrescentrum Hanze Plaza

Protonstraat 16

Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen