€ 39,95 – € 134,95

MKB Ondernemerscafé: Zomerfestival

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ss Rotterdam

3e Katendrechtsehoofd 25

3072 AM Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ga jij als ondernemer deze zomer heerlijk van de vrije dagen genieten in een zonnig oord of is de vakantie wat jou betreft slechts een hinderlijke onderbreking van het werk!? Hoe dan ook, wij willen jou als ondernemer geïnspireerd de zomer in laten gaan zodat je nog meer uit jezelf en uit je bedrijf kunt halen. En hoe kan dat beter met een zomerfestival special voor ondernemers in Rotterdam? Op 2 juli presenteren we een speciale editie van het MKB Ondernemerscafé dat in het teken staat van “Passie”. Dit Zomerfestival brengt de beste sprekers en ondernemers samen om zo jou als ondernemer alles te geven dat je nodig hebt om beter en succesvoller te worden. Aan boord van het luxueuze cruiseschip ‘ss Rotterdam’ combineren we ’s middags de opnames van het MKB Ondernemerscafé met unieke workshops van de beste experts van Nederland. Zo kun je in vakantiesferen ook aan jezelf en je bedrijf werken. ’S avonds luiden we op het dek proostend de zomer in en kun je andere ondernemers leren kennen onder het genot van een biertje, een hamburger en de avondzon.

Kortom: Kom naar het Zomerfestival van het MKB Ondernemerscafé en ga vol inspiratie je zomer in!


Informatie

Je bent van harte welkom vanaf 12.30 uur voor ontvangst en registratie. Het programma start om 13.00 uur en wordt om 21.00 uur afgesloten.


Deelnemen

Er zijn twee verschillende tickets, beide tickets zijn inclusief alle consumpties en afsluitend diner-buffet:

Regulier Ticket MKB Ondernemerscafe Zomerfestival op 2 juli:
De kosten voor dit bedragen 39,95 euro (exclusief BTW).

Combideal Ticket Zomerfestival (2 juli) + MKB Ondernemers Congres (31 Oktober):
De kosten voor het combideal ticket bedragen 134,95 euro (exclusief BTW). Het combideal ticket omvat niet alleen een ticket voor het MKB Ondernemerscafé: zomerfestival maar ook voor het het MKB Ondernemerscongres. Kijk voor meer informatie over het MKB Ondernemerscongres op de website.


Bevestiging en toegangsbewijs

Je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging en ticket per e-mail via onze ticketpartner Eventbrite. Neem je e-ticket mee als toegangsbewijs naar het MKB Ondernemerscafé: zomerfestival.


Aanmeldvoorwaarden

Indien je onverwacht verhinderd bent is annuleren en restitutie van het aankoopbedrag niet mogelijk. Wel is een vervanging voor jou (als deelnemer) mogelijk via Eventbrite.


Verstrekking persoonsgegevens

Het MKB Ondernemerscafé: zomerfestival wordt door RTL georganiseerd. Je meldt je aan door het inschrijfformulier in te vullen. Klik hiervoor op de knop ‘Bestel nu’ op deze pagina. Door je in te schrijven geef je RTL toestemming om de door jou verstrekte persoonsgegevens te verwerken conform het privacy- en cookiestatement van RTL.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ss Rotterdam

3e Katendrechtsehoofd 25

3072 AM Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen