€ 99,95

MKB Ondernemerscongres

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van Nellefabriek

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het oplaadpunt voor ondernemers

Het MKB Ondernemerscongres van RTL Z. Hét MKB event van Nederland. Ook in deze vierde editie geven we je alle inspiratie en kennis om energiek een nieuw jaar in te gaan. Samen met 2500 ondernemers, inspirerende sprekers en interessante partners uit het zakenleven stap je even uit de dagelijkse praktijk. Met meer succesverhalen, connecties en nieuwe ideeën om je business te laten groeien.


Programma

Ook dit jaar biedt het MKB Ondernemerscongres weer een prachtige combinatie van activiteiten en belevenissen waarmee jij als mkb-ondernemer inspiratie kunt opdoen, kennis kunt vergaren en die je in staat stellen nieuwe mede ondernemers te leren kennen. De volgende elementen laten jou zien hoe je nog slimmer, beter en leuker kunt ondernemen:

Plenair programma
Geheel volgens traditie presenteren we dit jaar tijdens het MKB Ondernemerscongres een unieke plenaire line-up van spraakmakende ondernemers en topsprekers uit Nederland. De gehele dag zijn er doorlopend lezingen van o.a. Ben Tiggelaar, Joop van den Ende, Manon van Essen, Hennie van der Most en Jimmy Nelson die je weer een dosis inspiratie geven om slimmer, beter en leuker te ondernemen! Dagvoorzitter is Merel Westrik.

Powersessies
Ook dit jaar kun je weer kennis vergaren en met mede mkb-ondernemers in gesprek gaan over diverse thema’s in onze powersessies. Een powersessie is een korte talk of interactieve masterclass waarin je in razendsnel tempo wordt bijgepraat op topniveau door experts en mkb-ondernemers.

Experienceplein
Op het Experienceplein komen alle partners en ondernemers de gehele dag samen en worden al je zintuigen geprikkeld. Drink een kopje koffie, ontmoet nieuwe ondernemers, luister naar succesverhalen, stap in een 360 graden cinema en nog veel meer.

Expertdesks
Naast alle nodige inspiratie en nieuwe contacten biedt het MKB Ondernemerscongres ook antwoord op al je prangende ondernemersvragen. Wil jij iets weten over financiering, de AVG of cyber criminaliteit? Ben jij opzoek naar juridisch advies, wil je je bedrijf verkopen of wil je meer weten over internationaal zakendoen? Kom dan naar een van de Expertdesks waar je binnen 5 minuten op weg geholpen wordt door een van onze specialisten.


12.30 - 13.30: Ontvangst en Registratie


13.30 - 15.00: Blok 1: Slimmer Ondernemen - plenaire opening

Opening door dagvoorzitter Merel Westrik

Ben Tiggelaar - Slimmer, beter, leuker
De wereld van morgen veranderd razendsnel. Als MKB-ondernemer wil je graag slim inspelen op belangrijke uitdagingen voor de toekomst. Ben Tiggelaar geeft praktische inzichten en oplossingen hoe je het verschil kunt maken voor jezelf, jouw bedrijf en de wereld om je heen.
- Hoe krijg ik medewerkers enthousiast voor belangrijke vernieuwingen?
- Welke rol speel ik als ondernemer in de verandering?
- Slim innoveren doe je zo!

Interview met topondernemer Joop van den Ende


15.00 - 15.30: Pauze


15.30 - 17.30: Blok 2: Beter Ondernemen - theatersessies en powersessies

Richard van Hooijdonck - Trend 2013
Door nieuwe technologie staan we aan de vooravond van grote veranderingen. Robots, drones, big data, Internet of Things en virtual reality zorgen voor ongekende mogelijkheden. Bedrijven moeten klaar worden gemaakt voor de toekomst.
- Welke trends komen er op ons af?
- Is mijn businessmodel futureproof?
- Een stappenplan voor de toekomst!


17.30 - 19.00: Pauze en diner buffet


19.00 - 21.00: Blok 3: Leuker Ondernemen - plenaire afsluiting

Kim Spinder - De MKB Innovatiewasstraat
1000 ideeën, maar gebeurt er nooit wat? Ontdek hoe je met slimme en creatieve ideeen je bedrijf aantrekkelijk en leuker maakt voor je klanten en medewerkers.

- Aan de slag met innovatie binnen je bedrijf.
- Stop met praten, start met doen!
- Leuk werk als voorwaarde voor gezamenlijk succes.

Jimmy Nelson – Homage to Humanity
Als fotograaf reist Jimmy Nelson de hele wereld over om inheemse culturen te documenteren. Maar als kunstenaar en creatief ondernemer balanceert Jimmy steeds tussen de wereld van creativiteit en commercie. Hoe kan je jezelf manifesteren als onafhankelijke kunstenaar én een bedrijf draaiende houden? Hij neemt ons mee in zijn meeslepende ervaring op een buitengewone reis.


21.00 - 22.30: Netwerkborrel


Praktische informatie

Je bent van harte welkom vanaf 12.30 uur voor ontvangst en registratie. Het programma start om 13.30 uur en wordt om 21.00 uur afgesloten.


Deelnemen

De kosten per deelnemer bedragen 79,95/99,95/119,95 euro (exclusief BTW). Dit bedrag is inclusief garderobe, diner en drankjes tijdens het congres maar exclusief parkeerkaart.Locatie

Dit jaar vindt het MKB Ondernemerscongres plaats in de Van Nellefabriek in Rotterdam.

van Nelleweg 1
3044 BV Rotterdam

De locatie is uitstekend bereikbaar met auto en het OV.Bevestiging, factuur en toegangsbewijs

Je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging en factuur (pdf) per e-mail via onze ticketpartner Eventbrite. Neem je e-ticket mee als toegangsbewijs naar het MKB Ondernemerscongres.Aanmeldvoorwaarden

Indien je onverwacht verhinderd bent is annuleren niet mogelijk. Wel is een vervanging voor jou (als deelnemer) mogelijk via Eventbrite.Verstrekking persoonsgegevens

Het MKB Ondernemerscongres wordt door RTL georganiseerd. Je meldt je aan door het inschrijfformulier in te vullen. Klik hiervoor op de knop ‘Bestel nu’ op deze pagina. Door je in te schrijven geef je RTL toestemming om de door jou verstrekte persoonsgegevens te verwerken conform het privacy- en cookiestatement van RTL.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van Nellefabriek

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen