€ 134,95

MKB Ondernemerscongres

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Brabanthallen

Oude Engelenseweg 1

5222 AA 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het oplaadpunt voor ondernemers

Het MKB Ondernemerscongres van RTL Z is hét jaarlijks business-event voor Nederlandse mkb-ondernemers. Samen met 3000 mkb-ondernemers, de spraakmakendste sprekers en unieke partners uit het zakenleven stap je even uit de dagelijkse praktijk. De vijfde editie van het congres biedt een mix van alle inspiratie, kennis en netwerkmomenten die je nodig hebt om als ondernemer en met je bedrijf in ontwikkeling te blijven.
Hart voor de zaak

Het thema van dit jaar is “Hart voor de zaak”. Dit gaat niet alleen over ondernemers die passie hebben voor wat ze doen, maar ook over hoe je door te luisteren naar je eigen gevoel kunt investeren in het succes van je bedrijf. Dit jaar bieden we een programma met sprekers die vertellen hoe ze succesvol werden door niet alleen te luisteren naar hun hart en hun droom te volgen, maar ook door hard te werken.
Programma

Met topsprekers als Ben Tiggelaar, John van Zweden en Kelly Weekers geeft het MKB Ondernemerscongres je weer een dosis inspiratie om vanuit je passie te ondernemen! Het plenaire programma zit vol praktische inzichten op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en effectiviteit. Daarnaast zijn verschillende experts, ondernemers en partners aanwezig om al je ondernemersvragen te beantwoorden via powersessies en expertloketten op de centrale expovloer.

12.30 – 13.30: Ontvangst en Registratie
13.30 – 15.00: Blok 1: Plenaire middagshow
Met Ben Tiggelaar, Björn Kuipers, Hans Wiegel, Merel Westrik en Antoin Peeters.
15.00 – 16.00: Pauze
16:30 – 17:30: Blok 2: Theatersessies en powersessies
Met Kelly Weekers, Charlotte van ’t Wout e.a.
17.30 – 19.00: Pauze en diner buffet op expovloer
19:00 – 21:30: Blok 3: Plenaire avondshow
Met John van Zweden, Arnoud van den Bosche e.a.
21.30 – 23.00: Netwerkborrel
Informatie

Je bent van harte welkom vanaf 12.30 uur voor ontvangst en registratie. Het programma start om 13.30 uur en wordt om 21.30 uur afgesloten met een netwerkborrel. NB: de eindtijd is onder voorbehoud, het congres kan wat uitlopen door enthousiasme van de sprekers.
Deelnemen

Ticket MKB Ondernemerscongres
De kosten per deelnemer bedragen 134,95 euro (exclusief BTW). Dit bedrag is inclusief uniek programma, garderobe, diner, drankjes en goodiebag t.w.v. > 99,95 euro tijdens het congres maar exclusief parkeerkaart.

Combideal Ticket Zomerfestival (2 juli) + MKB Ondernemers Congres (31 Oktober):
De kosten voor het combideal ticket bedragen 134,95 euro (exclusief BTW). Het combideal ticket omvat niet alleen een ticket voor het MKB Ondernemerscongres maar ook voor het het MKB Ondernemerscafé: Zomerfestival. Kijk voor meer informatie over het Zomerfestival op de website: MKB Ondernernemerscafé: Zomerfestival
Bevestiging, factuur en toegangsbewijs

Je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging en factuur (pdf) per e-mail via onze ticketpartner Eventbrite. Een week voor het congres verzenden wij je e-ticket per e-mail naar je toe. Neem dit e-ticket mee als toegangsbewijs naar MKB Ondernemerscongres 2019. Koop geen kaarten via andere ticketpartijen dan Eventbrite.
Aanmeldvoorwaarden

Indien je onverwacht verhinderd bent is annuleren en restitutie van het aankoopbedrag niet mogelijk. Wel is een vervanging voor jou (als deelnemer) mogelijk via Eventbrite.
Verstrekking persoonsgegevens

Het MKB Ondernemerscongres wordt door RTL Z georganiseerd. In opdracht van RTL Z verzorgen Buro van Oranje de klantenservice/eventproductie en Eventbrite de ticketservice. Je meldt je aan voor het MKB Ondernemerscongres 2019 door het inschrijfformulier van Eventbrite in te vullen. Klik hiervoor op de knop ‘Registreer’ op deze pagina. Door je in te schrijven geef je RTL toestemming om de door jou verstrekte persoonsgegevens te verwerken conform het privacy- en cookiestatement van RTL.

Wil je een groot aantal tickets (> 20 deelnemers) bestellen? Neem dan contact op met Buro van Oranje.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Brabanthallen

Oude Engelenseweg 1

5222 AA 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen