MKB ROTTERDAM BORREL BIJ... BEST WESTERN PLUS ROTTERDAM AIRPORT HOTEL

Venster Acties

MKB ROTTERDAM BORREL BIJ... BEST WESTERN PLUS ROTTERDAM AIRPORT HOTEL

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Airport Hotel Rotterdam Vliegveldweg 59-61 3043 Rotterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Beschrijving

Graag nodigen wij u ook uit voor de eerstvolgende MKB Rotterdam Borrel BIJ... Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel op maandag 25 april vanaf 17.00 uur. De alweer achtste editie van Borrel BIJ vindt wederom plaats op een unieke Rotterdamse locatie en dit keer i.s.m. De Verkeersonderneming.

BEST WESTERN PLUS ROTTERDAM AIRPORT HOTEL

U zoekt een toplocatie voor uw bijeenkomst of feest? Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is een 4-sterren hotel, restaurant en vergaderlocatie in Rotterdam. Door de unieke ligging bij Rotterdam The Hague Airport is het hotel een populaire locatie voor de zakelijke reiziger. Ook voor gezinnen die een gezellig weekendje weg willen, is het Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel een inspirerende uitvalsbasis.

WORKSHOP 'AFSLUITEN MAASTUNNEL' (VANAF 15.30 UUR)

Voorafgaand aan de Borrel BIJ verzorgt De Verkeersonderneming om 16.00 uur een workshop voor werkgevers en voor logistiek dienstverleners over hetgeen komen gaat m.b.t. het afsluiten van de Maastunnel en vooral hoe u zich hierop het beste kan voorbereiden.

De MKB Rotterdam Borrel BIJ... staat garant voor netwerken, netwerken en nog eens netwerken op elke 4de maandag van de maand vanaf 17.00 op een afwisselende aansprekende netwerklocatie. Kom ook effectief én interactief zakelijk netwerken onder het motto 'More buzz 4 your bizz'.