Mobile University

Venster Acties

Mobile University

Door Fingerspitz Online Marketing

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 29 okt. 2015 13:30 - 18:00 CET

Locatie

SX Torenallee 3 5617 BA Eindhoven Netherlands

Beschrijving

Op 29 oktober is het zover, de allereerste editie van Mobile University! Hét evenement waar je alles te weten komt over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Mobile Marketing!

Sprekers als Marc Bond (agency development manager bij Google), Jaap Jacobs (managing director bij Fingerspitz Online Marketing) en Lennart Boven (manager online bij Triple Double) nemen de gasten mee in de wereld van mobiel. Na afloop van de kennissessies is er de gelegenheid om na te praten onder het genot van een borrel.

Het belooft een inspirerende middag te worden, waarbij je als bezoeker met nieuwe kennis en perspectieven naar huis zult gaan. En met een frisse kijk op mobile marketing.

Meer informatie over het evenement is te vinden op de website van Mobile University. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de parkeermogelijkheden voor het evenement?

Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van het SX-gebouw. Hieronder vindt u een plattegrond met daarop met een gele pointer waar het SX-gebouw zich bevindt ten opzichte van de verschillende parkeergelegenheden. Het is in de omgeving van Strijp-S betaald parkeren.

Kan ik op locatie komen met het openbaar vervoer?

Vanaf station Eindhoven kunt u 3 verschillende bussen pakken richting Strijp-s, let op: Eindhoven kent twee stations. U dient uit te stappen op station Eindhoven en niet Eindhoven Beukenlaan. U vindt de bussen aan de acherkant van het station. Bij alle bussen moet u uitstappen op halte Glaslaan en is het nog 1 minuut lopen. Hieronder vindt u informatie voor wat betreft de bussen. Plan uw route voorafgaand via www.9292ov.nl.

Stadsbus 16 - route Veldhoven Cobbeek - uitstappen Glaslaan - 1 minuut lopen.
Stadsbus 18 - route richting Oerloe - uitstappen Glaslaan - 1 minuut lopen.
Bus 401 - route airport via Meerhoven - uitstappen Glaslaan - 1 minuut lopen.

Over de organisator

Verkoop beëindigd