Mobiliteitsatelier Zorg in beweging - geannuleerd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Postillion Hotel Deventer

121 Deventerweg

7418 DA Deventer

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Werkzaam in zorg of welzijn? En staat slimme duurzame personenmobiliteit of logistiek op uw agenda? Kom naar het Atelier Zorg in beweging.

Over dit evenement

Deze bijeenkomst is helaas geannuleerd in verband met te weinig deelname.

Neem kennis van ervaring van succesvolle initiatieven elders en start zelf projecten in de zorg op het gebied van welzijn, personenmobiliteit en logistiek. Of help anderen daarbij. Het gaat vooral om maatregelen die leiden tot lagere CO2-uitstoot, verkeersdruk en vervoerskosten en verbetering van leefklimaat, gezondheid en welzijn.

Globaal programma

• Deuren open, koffie klaar

• Hoofdspreker Prof dr. Nico L.U. van Meeteren, Executive Director Top Sector Life Sciences & Health

• 3 x 3 parallelsessies met de thema’s logistiek, personenmobiliteit en welzij':O.a. Artificial Intelligence toepassing in de zorglogistiek, slimme local-to-local leveringen, wijkproject Social Hub / Buur & Zo, duurzaam bewegen in de wijk, bereikbaarheid van ziekenhuizen, demo workshop "circular business design track" in de zorg

• Atelier-sessie werk aan de winkel: Elkaar helpen met praktische problemen en uitdagingen door ter plekke oplossingen te bedenken

• Netwerken tijdens een hapje en drankje

Deelnemers

We verwachten 70-100 collega’s werkzaam bij Cure en Care organisaties, leveranciers, (logistieke) dienstverleners, overheden, welzijnsorganisaties, start-ups en mobiliteitsbedrijven.

Deelname is gratis.

Datum en tijd

Locatie

Postillion Hotel Deventer

121 Deventerweg

7418 DA Deventer

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen