MODE ILLUSTRATIE WORKSHOP - FACES

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Studio Sella Molenaar

Kanaalstraat 149

1054 XD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens deze drie uur durende workshop zal de focus liggen op het tekenen van modische portretten. Je leert goed te kijken naar de opbouw van een gezicht, maar ook hoe je al met minimale middelen, een sprekend resultaat kan bereiken. Er zal ook aandacht zijn voor andere onderwerpen als handen en texturen die vaak als "lastig te tekenen" worden ervaren.

Je krijgt les van Sella Molenaar die bekend staat om haar vrije en intuïtieve handschrift en minimale tekenstijl. Ook in haar portretten staat vaak de kunst van het weglaten centraal. Door middel van praktische tips, voldoende inspiratie en verschillende oefeningen zal je zelf aan de slag gaan met het tekenen van modische portretten.

De workshop is geschikt voor iedereen met intresse in mode, illustratie en portrettekenen. We werken in groepen van maximaal 8 personen zodat er ruimte is voor veel persoonlijke feedback. Ervaring is niet noodzakelijk en je gaat naar huis met één of meerdere zelfgemaakte illustraties!

Kosten: €70,- incl. btw en materiaal, hapje & drankje

Locatie: Je vindt Studio Sella Molenaar op de Kanaalstraat nummer 149

Let op! Sorry we doen niet aan refunds, maar mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen kan je iemand anders in jou plaats laten gaan. Geen toegang meer na aanvang, dus kom op tijd!


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Studio Sella Molenaar

Kanaalstraat 149

1054 XD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen