€ 67,95

MODE ILLUSTRATIE WORKSHOP - HANDSCHRIFT

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Studio Sella Molenaar

Kanaalstraat 149

1054XD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In deze drie uur durende workshop ga je op zoek naar jou eigen unieke handschrift! Aan de hand van verschillende oefeningen en experimenten gaan we onderzoeken wat jou tekening "eigen" maakt. Niet hoe het "hoort" maar hoe alleen jij dat kan! Het einddoel is in deze workshop minder belangrijk maar vooral het plezier van het creeren, en de verwondering over wat er allemaal kan onstaan op papier staan centraal. Er is vollop inspiratie aanwezig en je krijgt de mogelijkheid om met verschillende materialen te experimenteren in een vrije en ontspannen setting.


Je krijgt les van Sella Molenaar die bekend staat om haar minimale en intuïtieve tekenstijl. Het zijn vaak de losse lijnen, de imperfecties en soms zelfs de dingen die je niet tekent die een illustratie tot leven laten komen en een eigen karakter geven. In deze workshop leer je om vrij te werken, buiten je compfortzone te treden en bovendien van je ‘’fouten’’ te houden.


De workshop is geschikt voor iedereen met interesse in illustratie en creativiteit. Er is plaats voor maximaal 8 personen, zodat er ruimte is voor veel persoonlijke feedback. Ervaring is niet noodzakelijk en je gaat met heel veel mooie experiementen en zelfgemaakte illustraties naar huis!


Kosten: €65,- incl.

Locatie: Je vindt Studio Sella Molenaar op de Kanaalstraat nummer 149

Let op: Sorry we doen niet aan refunds. Geen toegang meer na aanvang, dus kom op tijd!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Studio Sella Molenaar

Kanaalstraat 149

1054XD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen