€ 97,89

MODE ILLUSTRATIE WORKSHOP - THE BASICS

Venster Acties en details

€ 97,89

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Studio Sella Molenaar

Kanaalstraat 149

1054 XD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Korte workshop waarin je kennis maakt met de basisprincipes van het mode illustreren. Geschikt voor elk niveau!

Over dit evenement

Mode Illustratie Workshop - "THE BASICS"

> VERPLAATS NAAR 18 MAART 2021 <

Wil je graag mode illustraties maken, maar weet je niet waar te beginnen, teken je lichamen altijd uit proportie of krijg je geen beweging in je standen op papier? Dan is deze workshop iets voor jou! In twee uur tijd krijg je kort de basisprincipes van het mode illustreren uitgelegd en ga je met een berg tips & tricks naar huis om voortaal kloppende tekeningen te kunnen maken.

Je krijgt les van Sella Molenaar die bekend staat soms al in enkele lijnen een kloppend figuur op papier te krijgen en de essentie van een pose te kunnen vangen. Ze is autodidact en heeft zichzelf het mode illustreren eigen gemaakt en dat merk je in haar lessen. Geen droge theorie of “hoe het hoort”, maar praktische tips en speelse oefeningen die jou laten zien hoe het kán.

Kosten: €95,- incl. btw en materiaal, hapje & drankje

Locatie: Studio Sella Molenaar - Kanaalstraat 149 Amsterdam

Let op! Sorry we doen niet aan refunds. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen kan je iemand anders in jou plaats laten gaan. Geen toegang meer na aanvang, dus kom op tijd!

Wat moet je mee nemen?

Wanneer je wil kan je eigen inspiratie of materiaal mee nemen om te gebruiken in de workshop, maar dit is niet noodzakelijk. Jezelf een een gezonde dosis nieuwsgierigheid zijn voldoende.

Covid-19

Om een veilige werkplek te kunnen garanderen met voldoende afstand tussen alle deelnemers is er slechts plaats voor maximaal 6 personen. De werkruimte en materialen zullen gedesinfecteerd worden voor en na gebruik en er is handgel aanwezig in de studio. Ik ga uit van ieders eigen verantwoordelijkheid in het naleven van de RIVM richtlijnen. Wanneer jij of je huisgenoten Corona gerelateerde klachten heeft of heeft gehad in de 24 uur voorafgaand aan de workshop, is deelname helaas uitgesloten.

Private Workshop

Het is ook mogelijk om deze workshop exclusief voor jou en je vrienden te boeken. Stuur gerust een berichtje en we stellen speciaal voor jouw groep een programma samen op een tijd en datum die jullie goed uitkomt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Studio Sella Molenaar

Kanaalstraat 149

1054 XD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen