€ 72,29

MODE ILLUSTRATIE WORKSHOP - THE BASICS

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Studio Sella Molenaar

Kanaalstraat 149

1054XD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In deze drie uur durende workshop worden kort de basisprincipes van het mode illustreren uiteengezet, maar word je vooral uitgedaagd je eigen stijl en handschrift te ontdekken of verder te ontwikkelen. Je krijgt verschillende tips en opdrachten, er is vollop inspiratie aanwezig en je krijgt de mogelijkheid om met verschillende materialen te experimenteren in een vrije en ontspannen setting.


Je krijgt les van Sella Molenaar die bekend staat om haar minimale en intuïtieve tekenstijl. Het zijn vaak de losse lijnen, de imperfecties en soms zelfs de dingen die je niet tekent die een illustratie tot leven laten komen en een eigen karakter geven. In deze workshop leer je om vrij te werken, buiten je compfortzone te treden en bovendien van je ‘’fouten’’ te houden.


De workshop is geschikt voor iedereen met interesse in mode, illustratie en creativiteit. Er is plaats voor maximaal 8 personen, zodat er ruimte is voor veel persoonlijke feedback. Ervaring is niet noodzakelijk en je gaat met één of meerdere zelfgemaakte illustraties naar huis!


Kosten: €70,- incl. btw en materiaal, hapje & drankje

Locatie: Je vindt Studio Sella Molenaar op de Kanaalstraat nummer 149

Let op! Sorry we doen niet aan refunds, maar mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen kan je iemand anders in jou plaats laten gaan. Geen toegang meer na aanvang, dus kom op tijd!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Studio Sella Molenaar

Kanaalstraat 149

1054XD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen