Gratis

Moed in het ondernemerschap

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Incubator Breda

198 Oranjeboomstraat

4812 EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Beschrijving

Over dit evenement

Wil jij je laten inspireren door verhalen van drie gepassioneerde ondernemers? En wil jij de in en outs weten met betrekking tot het ondernemerschap?

Ben jij benieuwd naar de persoonlijk verhalen die jou zullen inspireren om uit je comfortzone te komen en nieuwe inzichten te geven? Op 12 november van 10:00 – 11:30 uur worden verhalen gedeeld die raken en zorgen voor herkenning, maar ook een andere kijk geven op je huidige situatie of in het ondernemerschap.

Salima Nouini heeft 6 jaar op Ibiza gewoond en 2 jaar in Argentinië. Inmiddels heeft zij VIDAstories opgericht vanuit een eigen persoonlijk verhaal. VIDA betekend leven in het Spaans en daarmee wil zij bijzondere verhalen het podium bieden. Haar verhaal is inspirerend, heeft veel ideeën en gaat 200% voor haar dromen. Haar motto is if you think you can or cannot, you always be right.

Ilknur Aktas

´´Ik heb nooit geweten dat ik het in me had om echt een ondernemer te zijn, omdat ik daar alleen maar van kon dromen`.

Vanuit The Art Of Wisdom, wat het bedrijf is van Ilknur Aktas helpt zij anderen om ook het verschil te maken in hun eigen leven. Na haar opleiding besloot ze niet in de hulpverlening te gaan werken. Ze besloot om haar kennis en ervaringen te bundelen om het vervolgens via een andere weg in te zetten. Ze startte haar bedrijf The Art Of Wisdom, omdat ze wist dat ze daarmee het meeste verschil zou gaan maken in het leven van vele anderen. Ilknur is een onderneemster met een heel bijzonder verhaal over wie zij is, over haar missie en waarom ze doet wat ze doet.

"Merel Lamboo is vooral ondernemer. Met een hoop passies, ideeën en plannen verandert ze nogal eens van richting en van titel. Dat voelde lang als een probleem, inmiddels heeft ze geleerd dat te omarmen. Op 12 november vertelt ze waarom "multipassionate" zijn juist een pluspunt is als je wilt ondernemen en hoe je voorkomt dat je als kip zonder kop rond blijft rennen als je niet weet wat je wilt met je (ondernemers)leven."

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Incubator Breda

198 Oranjeboomstraat

4812 EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen