€ 24,99

Moedercirkel: 'Jouw Miracle Morning: een goed begin maakt je hele dag!'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Club Yoga Leeuwarden

2F Westersingel

8913 CK Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Sinds je moeder bent geworden, merk je dat je jezelf en je leven opnieuw uit moet vinden. Hoe vind je de balans? Waarin vind je rust en ontspanning? Hoe blijf je in contact met jezelf en je innerlijke kalmte - wat er om je heen ook gebeurt? Wanneer is het tijd voor jou? Wat hebben die dingen waar je mee worstelt jou te vertellen?

Ontspannen en ervaringen uitwisselen
Je wilt graag op een dieper niveau met andere moeders praten, ervaringen uitwisselen. Maar ook gewoon even die broodnodige tijd voor jezelf nemen. Om te ontspannen, te voelen waar je behoefte aan hebt, terug naar je kern te gaan.

Thema: 'Jouw Miracle Morning: een goed begin maakt je hele dag!'
Tijdens deze moedercirkel ontmoet je - binnen een laagdrempelige, relaxte en fijne sfeer - gelijkgestemde, openhartige en leuke mede-moeders. Dit keer gaan we jouw ideale ochtendritueel creëren: jouw Miracle Morning!

Ik las dit boek van Hal Elrod in oktober en kan nu al zeggen dat het mijn leven superveel moois heeft gebracht. Als je de dag in je ideale energie begint, dan heb je daar de hele dag superveel aan. Bovendien geeft de ochtend jou de ruimte om met je persoonlijke en spirituele ontwikkeling aan de slag te gaan - iets wat er anders vaak bij inschiet, tijdens je volle en intense leven als mama van jonge kinderen.

Tijdens deze moedercirkel gaan we de 7 stappen van de Miracle Morning stap voor stap bij langs. We voeren ze hier gelijk uit! Zodat jij ook aan kunt voelen hoe jouw ideale Miracle Morning er uiteindelijk uit zou kunnen komen te zien. En natuurlijk doen we deze moedercirkel voor de verandering eens op de ochtend - zodat jij direct kunt merken hoeveel effect dit op de rest van je dag heeft!

Daarnaast is er tijd voor ervaringen uitwisselen, ontspanning en inspiratie. En is er thee en chocola. Need we say more? ;)

Wat krijg je (sowieso)?
> Andere jonge moeders ontmoeten en op een dieper, eerlijk niveau contact hebben
> Ervaringen uitwisselen binnen een hele laagdrempelige, relaxte en fijne sfeer
> Ontspannen, even rust en tijd voor jezelf, bij je eigen kern komen
> Contact maken met je diepste zelf - en daardoor meer innerlijke rust ervaren
> Inspiratie opdoen, mogelijkheden voor meer geluk in het moederschap en persoonlijke groei ontdekken
> Dit alles binnen een hele laagdrempelige, relaxte en fijne sfeer
> En natuurlijk: Yogi-tea en heerlijke chocolade

Fijne locatie: Club Yoga
Ik heb Club Yoga (net buiten de stadsgracht van Leeuwarden) uitgekozen als locatie voor de moedercirkel, omdat ik de sfeer hier zelf altijd zo fijn vind. De moedercirkel vindt plaats in één van de twee yogazalen. Super sfeervol is het hier!

Over De Moederacademie
Ervaringsdeskundige Sanne Plantinga van De Moederacademie, zelf moeder van twee dochters (4 en 2) organiseert en leidt deze moedercirkel. Omdat ze er zelf ook behoefte aan heeft om met andere moeders op een dieperliggend niveau contact te hebben, te ontspannen en te groeien binnen het moederschap. Van een moeder, voor moeders dus!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Club Yoga Leeuwarden

2F Westersingel

8913 CK Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen