Moeiteloos Leven

Evenementdetails

Deel dit evenement
Locatie

Locatie

De Bewustzijn School

Keizersgracht 467

1017DK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kom op de Bewustzijn School ervaren dat een Moeiteloos Leven bestaat!

Met de vijf beginselen van groei helpen wij jou om een andere kijk op het leven te krijgen. Een kijk die het geconditioneerde denken van nu onder de loep neemt.

Tegenwoordig is zoveel gebaseerd op angst! “Als ik niet die baan krijg dan....dat huis heb... of dit leven”… …”dan ben ik niet goed genoeg" of " Wanneer ik dat heb, dan ben ik gelukkig! ” Dit zijn voorbeelden van veel voorkomende overtuigingen, overtuigingen die gebaseerd zijn op angst.

De vijf beginselen van groei halen je uit deze vecht, vlucht en freeze stand en leren jou te leven in vertrouwen! Leven in vertrouwen is leven in liefde. Liefde voor jezelf en je omgeving.

De beginselen bestaan uit:

1. Connectie

2. Circulatie

3. Moeiteloze respons

4. Ongebonden intentie

5. Unieke bijdrage

De theorie kennen dat is één aspect die wij ook zeker gaan behandelen. Maar vervolgens deze kennis daadwerkelijk toepassen, hoe doe je dat? Daar gaat moeiteloos leven over.

Wij gaan onder anderen werken met de ademhaling via het hart. Met deze ademhaling haal je het stresshormoon cortisol naar beneden. En minder stress betekent betere focus én in staat zijn naar een breder perspectief te kijken.

Je krijgt verschillende oefeningen waaronder begeleide meditaties. Sommige oefeningen leiden je naar het onderbewuste. Hier zijn regelmatig jouw antwoorden op levensvragen te vinden. Het zijn praktische oefeningen die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Om zo, stap voor stap, een diepgaande verandering in je leven aan te brengen.

Een moeiteloos leven betekent niet dat je geen moeite hoeft te doen om te veranderen.Maar dat je ná de verandering, moeiteloos kan leven.

Datum en tijd

Locatie

De Bewustzijn School

Keizersgracht 467

1017DK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen