€ 24,10 – € 110,60

Mokums Paradijs in Doorwerth (Gelderland) 15-12-2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth

Kabeljauwallee 35

6865 BL Doorwerth

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Amsterdams genieten met o.a. Andre Hazes in Hotel Doorwerth!

Amsterdam is de stad van het levenslied. Iedereen schreeuwde dan ook om een steengoed festival voor de pure Amsterdamse meezingers. Zo ontstond ‘Mokums Paradijs’. En een paradijs is het, dankzij grote Amsterdamse namen zoals bijvoorbeeld André Hazes. Binnenkort gaat de grootste kroeg van Amsterdam weer open. Reserveer nu.

André Hazes
Vanuit het hemels paradijs zal vader André zijn zoon zien schitteren tijdens Mokums Paradijs. Wat zal hij trots zijn op zijn van talent overlopende spruit. Passioneel, innemend, lief, stoer en een stem die door je hart snijdt, Hazes jr. heeft het allemaal. Niet voor niets staat hij voor uitverkochte Ziggo Domes tijdens ‘Heel Holland Zingt Hazes’ en is hij een graag geziene gast tijdens de ‘Vrienden van Amstel’. Hij mag dan in de voetsporen van zijn vader treden, hij is zeker zoveel zichzelf. Zoals wel blijkt uit zijn prachtige album ‘Leef’. Dreetje haalt alles uit het leven en nodigt je graag uit om dat samen met hem te doen.

Peter Beense
Het eigen geluid van Peter Beense brengt telkens die pure Amsterdamse gezelligheid. Zelfs André Hazes was fan en nodigde hem uit in zijn voorprogramma. En bij Ajax’ kampioenschappen was de Arena van hem. Het leverde veel goud en platina op. En op Amsterdamse avonden, zingt hij zijn nummers live voor je.

Danny Froger
Danny Froger bewijst dat het Amsterdamse levenslied in de genen zit. Al in 2004 maakte hij, aan de hand van vader Rene, zijn podiumdebuut in de Amsterdam Arena. Om 8 jaar later een Buma Award te winnen voor beste nieuwkomer. In de tussentijd is hij ‘Helemaal heppy’ in realitysoap De Frogers. En vanavond ook in Mokums Paradijs.

  • Deuren open: 21:00 uur
  • Leeftijd: 18+
  • Staanplaatsen
  • Support act: Oury Shem-Tov & DJ Dolphin


DIT EVENT IS UITVERKOCHT!

Voor meer informatie over dit event, klik hier
Kijk voor al onze muziek evenementen op www.fletcherevents.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth

Kabeljauwallee 35

6865 BL Doorwerth

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen