Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Molen “De Hoop”

1 Molenweg

6842 BG Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het festival
Op 24 augustus 2019 vindt de eerste editie van Molenpop Festival plaats in Elden op het terrein van molen de Hoop. Molenpop Festival viert muziek, cultuur en gezelligheid en brengt dit alles samen in een festival met voor ieder wat wils. Ga er een dag op uit om te genieten van allerlei soorten muziek van rock tot jazz en van singer/songwriter tot het beste van de 80’s! Haal iets lekkers te eten bij een van de foodtrucks of gooi je benen omhoog in een hangmat en geniet van de zon met een biertje in je hand. Kom samen en geniet samen, kom samen naar Molenpop festival!

Programma
Molenpop festival kent een gevarieerd repertoire. Er is een mainstage en een kleiner podium waar verschillende acts de dag muzikaal zullen invullen. Het kleine podium zal vooral worden gekenmerkt door kleine samenstellingen, lounge muziek en akoestische ensembles. Het programma op de mainstage zal gevuld worden door grotere samenstelling met eigen werk en covers. Voor iedereen iets! De volledige line-up zal eind mei bekend worden gemaakt dus houd onze kanalen in de gaten!

Food & drinks
Haal iets lekkers te eten bij een van de foodtrucks of gooi je benen omhoog in een hangmat en geniet van de zon met een biertje in je hand. Kom samen en geniet samen, kom samen naar Molenpop festival!

Terrein
Molenpop Festival vindt plaats op het terrein van molen de Hoop in Elden. De molen is al sinds 1846 een icoon van Elden en hier heeft het festival uiteraard ook haar naam aan te danken! Het terrein is goed te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid voor fietsen. Kom je met de auto, dan kun je parkeren op de Brink in Elden. Ook kun je het terrein bereiken met OV er is een bushalte op de Brink en op de Rijksweg West. Het adres is Molenweg 1, 6842 BG Arnhem.

Huisregels, do's and don'ts
Voor de huisregels wordt u verwezen naar onze website www.molenpopfestival.nl.
Kinderen onder de 12 jaar hebben geen toegangsticket nodig en mogen dus gratis het terrein op. Bij twijfel kan er door de organisatie om legitimatie worden gevraagd.

Datum en tijd

Locatie

Molen “De Hoop”

1 Molenweg

6842 BG Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen