€ 37,18 – € 79,99

Momtalk.nl | Mothersday (Our First Event)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Studio Sarphaat

116 BG Sarphatipark

1073 ED Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ons eerste Momtalk.nl event staat gepland op zondag 10 mei 2020. Dit is ons eerste eigen evenement en dit willen wij zo speciaal mogelijk voor jou neerzetten, dus neem je tissue mee, maar ook je mooie glimlach. Dit event zal plaatsvinden in hartje Amsterdam. Wij hebben voor StudioSarphaat gekozen, een ruimte vol licht en makkelijk te bereiken.

Momtalk.nl | Mothersday is een evenement waar iedereen in het zonnetje staat! Geen panel met sprekers of een strak schema. Tijdens het event krijg je de kans om je verhaal te delen, je leert van elkaar en jij kan anderen inspireren. De workshop "Let's talk about.." komt op deze middag centraal te staan. Hier worden vragen gesteld en dit bespreken wij in de groep.

Dit zijn exact dezelfde soort onderwerpen die wij online bespreken, maar dit keer offline. Nu krijg je de mogelijkheid om je antwoorden uitgebreid te delen en heb je de kans om zelf advies aan andere moeders te geven en vragen.

Moederdag is een speciale dag, wij hebben gekozen om het event op deze dag te organiseren, omdat wij hierbij iedereen willen betrekken, ook vrouwen die geen kinderen hebben en graag de workshops met hun eigen moeder willen delen, zijn welkom.

Ons team zal je tijdens de workshops begeleiden, maar ook Stacy Laurant van Laurant Partystyling zal aanwezig zijn om de moeders door de workshop "Let's talk about + Design" te begeleiden. Haar workshop draait om een combinatie van een verrassingsontwerp maken en moederschapsverhalen delen.

Ook hebben wij een heerlijke lunch voor je klaar staan en niet te vergeten een leuke goodiebag.

Programma Momtalk.nl event Mothersday:

12:30 inloop

13:00 Kennismaking Oprichtster Momtalk.nl

13:15 Workshop Kennismaking

14:15 Lunch

14:45 Let’s talk about + Design workshop

15:45 Break

16:00 Let’s talk about + Design workshop

16:45 Afronden + Goodiebag


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Studio Sarphaat

116 BG Sarphatipark

1073 ED Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen