€ 125

Mondomijn Event 2021

Venster Acties en details

€ 125

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Abendonk 17

17 Abendonk

5708 Helmond

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Met gepaste trots presenteren wij u het Mondomijn Event 2020 op woensdag 10 juni, waar wij u met veel plezier voor uitnodigen.

Over dit evenement

Op dit Event geven wij u graag een kijkje in de keuken van ons integraal kindcentrum aan de Abendonk 17, 5706 WB, in Helmond.

Programma

13.30 - 14.00 uur | Inloop, Meet & Greet

14.00 - 15.00 uur | Inspirerende inleiding door Joke Tillemans, directeur Mondomijn

- Het verhaal van Mondomijn

- Visie op de ontwikkeling van kinderen die in 2085 met pensioen gaan

15.00 - 17.00 uur | Workshops, teamleden Mondomijn. Er zullen 2 workshoprondes zijn. U kunt per ronde 1 workshops kiezen waaraan u wilt deelnemen

17.00 - 18.00 uur | Netwerkborrel, tijd voor verdere ontmoeting vragen en verdieping

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk door een ticket te bestellen. Plaatsen worden gereserveerd op volgorde van inschrijving; aan het Mondomijn Event kunnen maximaal 250 belangstellenden deelnemen.

De workshops

We hebben 2 workshop rondes. Per ronde volgt u 1 workshop. Hieronder vindt u het overzicht van de workshops met een toelichting.

Bij het bestellen van uw ticket(s) kunt twee workshops kiezen uit onderstaand overzicht

Workshopoverzicht

1. VOOR IEDER KIND EEN PERSOONLIJK LEERPLAN

Bij Mondomijn heeft ieder kind een volledig gepersonaliseerd leerplan. Voor dit plan stellen we samen met de kinderen leerdoelen op. We laten u zien hoe het opstellen van deze doelen in zijn werk gaat.

2. EEN DAG VAN EEN KIND IN DOMIJN 3 (6-9 jaar)

Benieuwd hoe de dag van een kind eruitziet bij Mondomijn? We laten u graag zien hoe een kind uit Domijn 3 een volledig-op-maat-programma volgt. Aan bod komen diverse onderdelen. Van het Taaldomijn tot drumles en van fysiotherapie tot de Kookstudio.

3. LEVENSHOUDING; LEVENSLESSEN OEFENEN BIJ MONDOMIJN

Sinds een jaar ontwikkelen we bij Mondomijn een leerlijn Levenshouding. We oefenen samen met kinderen vaardigheden die bijdragen aan hun levensgeluk. Levenslessen waar zij hun hele leven de vruchten van plukken.

4. KERNCONCEPTEN: LEVENSECHT AANBOD, WERKEN MET ONDERZOEKSVRAGEN IN EEN DOORGAANDE LIJN

Binnen heel Mondomijn werken we met Kernconcepten. Binnen diverse thema’s doen kinderen inzichten, vaardigheden en kennis op rondom onderzoeksvragen. Levensecht leren; een rijke leeromgeving en leren in een context zijn onderwerpen die horen bij Kernconcepten.

5. EEN LERENDE ORGANISATIE

Mondomijn is voortdurend in ontwikkeling. Op verschillende manieren hebben wij geleerd hoe wij hier als team het beste invulling aan geven. De interne coaches van Mondomijn vertellen hun ervaringen over leren als team, het wegwijs maken van nieuwe teamleden, de inzet van Video Interactie Begeleiding en het delen van kennis via coschappen.

6. DIVERSITEIT ALS UITGANGSPUNT

Mondomijn heeft een team met diverse achtergronden en specialismen, we hebben te maken met vijf verschillende cao’s, en onderwijs en kinderopvang. Hoe we dat alles succesvol integreren? Tijdens deze workshop nemen we u mee in de vertaling naar de praktijk.

7. DE KRACHT VAN EEN GOED VOORBEREIDE OMGEVING: RITMES, ROUTINES, RITUELEN.

Bij Mondomijn leerden we dat de voorbereide omgeving een van de belangrijkste succesfactoren is om in de praktijk alles gestructureerd te laten verlopen. Bij Mondomijn spreken we van ritmes, routines en rituelen. Tijdens deze workshop delen we alle opgedane inzichten.

8. EEN DOMIJN VOOR KINDEREN VAN 3 TOT 6 JAAR, ALLES OVER DAGRITMES, AANBOD, MAATWERK, WET-EN REGELGEVING

Peuters en kleuters samen in één Domijn; onderwijs en kinderopvang volledig met elkaar verweven. Benieuwd hoe we dit vormgeven? De collega’s van Domijn 2 nemen u mee in hun verhaal en gaan dieper in op alle vragen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Abendonk 17

17 Abendonk

5708 Helmond

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen