Gratis

MONEY TALKS: zo wordt de bank enthousiast over uw overnameplannen

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen Waasland

12 Markgravestraat

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Welke stappen onderneemt u opdat de bank bereid is met een krediet voor uw overname over de brug te komen?

De kogel is door de kerk en u beslist om een activiteit (extra) over te nemen. De meest prangende vraag die zich dan onmiddellijk aandient: hoe gaat dat gefinancierd worden? Hoeveel geld steek je er zelf in en hoeveel kan er gehaald worden met een krediet? En de meest belangrijke vraag: hoe overtuigt u de bank, zodat deze bereid is met een krediet over de brug te komen?


Enkele bankiers en adviseurs in het veld getuigen tijdens een panelgesprek over de tips en tricks die u als ondernemer gewoonweg moet weten als u met een overnamedossier richting bank stapt. Financiering is maatwerk en er is nooit één pasklare oplossing voor meerdere types dossiers. Er komt nogal wat kijken bij het ‘in elkaar steken’ van een overnamefinanciering. Als ondernemer bent u best voorbereid eens u met de bank en uw adviseurs aan de slag gaat.

Programma:

15.30 uur: ontvangst

15.45 uur: panelgesprek

17.45 uur: einde

Vanaf 18.00 uur: mogelijkheid om deel te nemen aan de excellente ondernemingen. Klik hier voor meer informatie en om u daarvoor in te schrijven.

Schrijf u gratis in voor de MONEY TALKS via https://www.voka.be/activiteiten/money-talks-zo-wordt-de-bank-enthousiast-over-uw-overnameplannen-gratis

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen Waasland

12 Markgravestraat

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen