Gratis

MONO Bootcamp voor ondernemende talenten powered by Unizo!

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

UNIZO Oost-Vlaanderen

Nadine Crappéstraat 1/002

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Net/bijna afgestudeerd? En nu? Je mist ervaring, een netwerk en je vindt dat je geen directe meerwaarde kunt betekenen voor je potentiële werkgever? Geen nood, de Mono Masterclass is er om jou hier bij te helpen.

Met de Mono bootcamp proef je hoe het er aan toe gaat tijdens een Mono traject. Samen met een multidisciplinair team en begeleid door échte experten uit het werkveld, ga je een fantastische uitdaging aan voor een innovatief bedrijf. Je leert zovéél meer door te doen en vanuit de expertise en ervaring van deze ervaren mentoren.

Ga NU de Mono uitdaging aan en schrijf je in voor de Mono Bootcamp die doorgaat op donderdag, 31/08/2017 van 09:00u. tot 21:00u. Deelnameprijs = 15,00 Euro. Max. aantal deelnemers = 15. Vanaf 18:00u. zijn tevens je ouders en vrienden van harte welkom om jou te ondersteunen bij je pitch voor deze innovatieve ondernemer en onze 5-koppige jury!

Goesting gekregen na deze Mono bootcamp? Super! De Mono Masterclass start op 18 september en loopt tot en met 15 december 2017. Mono is een 3 maanden durend intensief traject waarbij je via leren door te doen, netwerking en coaching op jouw maat 5 business challenges aangaat in bedrijven en een 20 tal netwerkopportuniteiten. Je gaat naar huis met heel veel ervaring, tal van referenties, een netwerk en reeds vanaf dag 1 bied je een meerwaarde voor je potentiële werkgever. Mono brengt ondernemende talenten in contact met innovatieve werkgevers! Dit geeft vuurwerk!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

UNIZO Oost-Vlaanderen

Nadine Crappéstraat 1/002

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen