Gratis

Monster Studios Film Festival - het belang van video in recruitment

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Theater de Meervaart

Amsterdam

Meer en Vaart 300

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 17 september organiseert Monsterboard het gratis Monster Studios Film Festival! Tijdens dit evenement staat het belang van video in recruitment centraal. In deze lastige arbeidsmarkt, met meer vacatures dan kandidaten, is het voor veel bedrijven moeilijk het onderscheid te maken. Monster Studios, de Monsterboard app, waarmee een videovacature gemaakt kan worden, is een interessante tool voor bedrijven om wél het onderscheid te maken. Tijdens het Monster Studios Film Festival gaan wij je helpen jouw videovacature naar een Oscar-waardig niveau te trekken!

PROGRAMMA - SPREKERS

De toekomst van recruitment - Chris Cho (USA)
Als Chief Product Officer bij Monster Worldwide, vertelt Chris Cho je alles over de nieuwe Monster Studios app en geeft hij je Monsterboards visie op de toekomst van recruitment.

Mediatraining - Pauline van Aken
Hoe presenteer je jezelf voor de camera? Hoe zorg je er nou voor dat jouw bedrijf er uitnodigend uitziet? Pauline, verdiende haar sporen als presentatie- en communicatiespecialist voor zenders als RTL, SBS6 en Veronica. Pauline gaat je met een korte training op weg helpen zodat ook jij scoort met je videovacature.

Social Media Influencer - JayJay Boske
Die moeilijk te bereiken doelgroep; net afgestudeerd én toch veeleisend. Hoe zorg je er nou voor dat generatie Z kandidaten jouw bedrijf interessant gaan vinden? JayJay Boske (235.000 Youtube volgers) weet hoe je met video Generatie Z bereikt en deelt met jou zijn beste tips!

Claim snel jouw GRATIS ticket!!

Dinsdag 17 september 2019 - 14:00 - 17:30

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Theater de Meervaart

Amsterdam

Meer en Vaart 300

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen