€ 20,13

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Beachclub 7

23 Strandweg

2761 DM Zevenhuizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Beste MORGEN fans,

Het evenement van zaterdag 27 juni (wat eerder al zou plaatsvinden op zaterdag 16 mei) bij Beachclub7 te Zevenhuizen is verplaatst naar zaterdag 12 september. Dit omdat de overheid heeft besloten dat er t/m 1 september 2020 geen evenementen gehouden mogen worden waarvoor een vergunning noodzakelijk is. Hoe zuur het ook is en hoe vervelend dat ons zomerseizoen op deze manier door onze neus geboord wordt, een andere optie is er niet en veiligheid staat voorop, ook voor jullie.

Alle gekochte kaarten voor de editie van 16 mei en 27 juni zijn uiteraard geldig voor 12 september. We snappen dat jullie voor nu misschien nog wat vragen hebben. Jullie kunnen ons mailen via info@footclubevents.nl dan zullen we je vraag persoonlijk beantwoorden. Ook begrijpen wij dat de afgelopen periode een impact heeft gehad op jullie allemaal, daarom zullen wij ook wat maatregelen nemen om niet alleen een goed gevoel te geven, maar om ook écht actief stil te staan bij jullie en onze gezondheid. Zo is het toegestaan om je eigen handgel mee te nemen en zullen wij ons terrein her-inrichten zodat niet alles op een ‘kluitje’ zal komen te staan.

Verder kunnen we jullie mededelen dat we nog nooit zóveel zin hadden in een feestje als nu, we zullen er alles aan doen om er weer keihard te staan en om jullie simpelweg de dag en avond van jullie leven te geven. We beginnen om 16:00 uur, kom lekker op tijd, pas om 23.00 uur draait de laatste plaat…

Kaarten zijn nu al te koop, deze kosten 17,50 ex fee per stuk. De vroege vogels waren namelijk al een tijdje uitverkocht. Super tof als jullie ons supporten en samen met ons uitkijken naar 12 september want dat hebben we dan wel verdiend toch?

Minimum leeftijd heren 23+
Minimum leeftijd dames 21+
Geen caps, geen sportkleding, geen fannypacks, doe je best ;-)

TOT MORGEN! TOT ZATERDAG 12 SEPTEMBER!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Beachclub 7

23 Strandweg

2761 DM Zevenhuizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen