€ 12,85 – € 18,03

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Beachclub 7

Strandweg 23

2761 DM Zevenhuizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

MORGEN komt nog een keer terug deze zomer! Op zaterdag 23 juni zal dit zomerse event aan de prachtige Zevenhuizerplas het seizoen een heerlijk vervolg geven. Opnieuw en vertrouwd bij Beachclub 7, de hotspot in de regio Rotterdam en Zevenhuizen. Een ambiance met een intieme sfeer die we creëren op deze unieke plek aan het water met het zand tussen je tenen! Zo is het altijd een goede MORGEN bij ons ;-)


ONLINE TICKETS BESTELLEN
De vroege vogel tickets zijn over de toonbank gevlogen, MORGEN leeft als nooit tevoren en we gaan weer voor een volle bak! De reguliere tickets zijn nu online te bestellen via morgenevents.nl en kosten 15 euro (ex fee)

Beachclub 7 wordt door MORGEN Events klaargestoomd tot een echt strandfeest met een strand, het water, de ambiance, een koel briesje, lekkere dranken en cocktails, BBQ met heerlijke burgers, de sfeer, de beste dj’s en natuurlijk mag jij dan ook niet ontbreken. Zin in!

LINE-UP
Een heerlijke line-up ligt op 23 juni te trappelen van ongeduld: La Fuente, Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash, GoodLife en Kim Kaos en MC Gimmick hebben de muzikale touwen in handen voor een heerlijke house setting de gehele dag inclusief ondergaande zon. Nu al zin in!

De deuren van Beachclub 7 openen om 16.00 uur en het feest zal doorgaan tot 23.00 uur.

TOT MORGEN! TOT ZATERDAG 23 JUNI!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Beachclub 7

Strandweg 23

2761 DM Zevenhuizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen